BIVŠA PREDSJEDNICA

VIDEO Kolinda u Parizu za VL: Nisam mogla suspregnuti emocije, ona mi je kao mlađa sestra

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Slobodan Kadić/HOO
1/4
01.08.2024.
u 19:21

- Kad je Donna na terenu, kao da mi je vlastita mlađa sestra tamo. Doživljavam to duboko emotivno, ne mogu suspregnuti emocije. Kada je Barbara Matić osvojila zlato nisam mogla suspregnuti suze.

Pobjedom 6-4, 2-6, 7-6 (8) protiv Martje Kostjuk u trosatnom trileru, nakon dvije propuštene i jedne spašene meč-lopte, Donna Vekić postala je prva hrvatska tenisačica koja je došla do polufinala olimpijskog turnira koji je na rasporedu već u četvrtak navečer. 

A s tribina ju je bodrila Kolinda Grabar-Kitarović, bivša hrvatska predsjednica, a danas članica Međunarodnog olimpijskog odbora. S njom je u Parizu uoči večerašnjeg Donninog meča razgovarao naš novinar Dražen Brajdić.

- Kad je Donna na terenu, kao da mi je vlastita mlađa sestra tamo. Doživljavam to duboko emotivno, ne mogu suspregnuti emocije. Kada je Barbara Matić osvojila zlato nisam mogla suspregnuti suze. A na meču Donne je nas 10-ak bilo glasnije od čitavog stadiona. A tako ćemo nastaviti i dalje - rekla je Grabar-Kitarović i dodala:

- Teško je putovati s jedne lokacije na drugu i prijevoz je kompliciran. Jakov (suprug, op.a.) više putuje javnim prijevozom i to mu je najbrže, a mene više vezuju službene obveze.

Zlato Barbare Matić?

- Nešto predivno. Neopisiv je trenutak kada se diže hrvatska zastava i svira naša himna.

>> Cijeli razgovor pogledajte u videu

 
 
 

Komentara 13

AN
antonelić
21:15 01.08.2024.

Kada kolindu gledam na tribinama kako plače , namah i meni krenu suze i sjetim se rođene matere kako je navijala za hrvatske športaše i hrv. reprezentaciju .

MA
Marina58
14:50 02.08.2024.

A Sinkoviće ne komentira? Oca i strica?

NO
Nobilis19955
21:09 01.08.2024.

kao drugi to ne doživljavaju... bože dragi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije