REAKCIJA

Košarkaški savez se očitovao o incidentu u Ateni: 'Naše igrače napali su verbalno, a onda i fizički'

Opatija: Košarkaška utakmica Hrvatska - Brazil
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
08.07.2024.
u 22:37

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima - napisali su iz Hrvatskog košarkaškog saveza

Hrvatski košarkaški savez poslao je priopćenje glede situacije iz Grčke, odnosno incidenta koji je uključivao neke naše košarkaške reprezentativce, ponajprije kapetana Darija Šarića i Ivicu Zupca. Kako smo ranije napisali, njih su dvojica sudjelovala u jednoj tučnjavi u atenskom noćnom klubu u noći s nedjelje na ponedjeljak. Priopćenje HKS-a prenosimo u cijelosti:

Nastavno na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se očituje na sljedeći način:

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača.

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije