LIJEPA SVOTA

Dinamo plasmanom u Ligu prvaka prvoligašima donio devet milijuna kuna

Dinamo
Igor Kralj/PIXSELL
09.09.2015.
u 18:12

'Radi se o sredstvima koja UEFA uplaćuje na račun svih devet klubova u našoj ligi; naravno, ne i modrima.'

Dinamo je samim ulaskom u Ligu prvaka zaradio 14 milijuna eura, a njihovim plasmanom u najelitnije nogometno klupsko natjecanje profitirali su i ostali hrvatski prvoligaši.

Naime, hrvatski prvoligaši će zbog plasmana modrih u Ligu prvaka zaraditi otprilike po milijun kuna. Uistinu lijep iznos koji će većini itekako doći.

- Radi se o sredstvima koja UEFA uplaćuje na račun svih devet klubova u našoj ligi; naravno, ne i modrima. Dinamo je tako svojim izvrsnim rezultatima i plasmanom u skupine Lige prvaka izravno pomogao svih devet klubova koji igraju u najvišem rangu hrvatskog nogometa - stoji u priopćenju hrvatskog prvaka.

>> Dinamo će novac od ulaznica za Arsenal donirati izbjeglicama

Komentara 21

DO
dodotatino
18:51 09.09.2015.

Mogli ste napisati da je Dinamo od UEFE za financijski fair play za uredno financijsko poslovanje nagradila sa 320.000. E. To vas negdje boli ali vjerovali ili ne istina. Novinari VL normalno iz pouzdanih izvora to nisu suznali, odnosno jesu ali .....

ED
europski dinamo
20:52 09.09.2015.

Ako su uzeli novac za Andrijasevica ,uzeti ce i ovaj novac. Mamic finacira hajdukovu skolu nogometa. Nadam se da Uefa ima neki mehanizam kontrole ulozenog novca u skolu nogometa jer inace bu sve pokrali.

RO
rockorocky
19:19 09.09.2015.

Hajde sad prepošteni hajduci proslijedite dinamu svoj dio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije