ŽIVOTNA DRAMA

Mladom suigraču vatrenog amputirali su nogu zbog opake bolesti. To je bio jedini način da preživi

Facebook screenshot
17.09.2024.
u 11:03

Arslanogullari je prošao sve mlađe kategorije kluba iz Berlina, a za prvu momčad Uniona debitirao je ove godine u prijateljskoj utakmici protiv Magdeburga.

Talentiranom golmanu Union Berlina Berkinu Arslanogullariju (19) amputirana je noga, nakon što mu je prije nekoliko mjeseci dijagnosticirali rak kostiju. Arslanogullari je prošao sve mlađe kategorije kluba iz Berlina, a za prvu momčad Uniona debitirao je ove godine u prijateljskoj utakmici protiv Magdeburga.

 

 

No, nedugo nakon debija dobio je užasne vijesti. Liječnicu su mu rekli da boluje od raka, te je on odmah krenuo sa kemoterapijama. Ipak, terapije nisu pomogle, pa mu je lijeva potkoljenica morala biti amputirana kako bi se zaustavilo napredovanje bolesti.

- Usprkos svim pokušajima i kemoterapiji, rak nije mogao biti pobijeđen, a kako bi mu se spasio život, Berkinova noga je morala biti amputirana - naveli su iz Union Berlina.

VEZANI ČLANCI:

Arslanogullari se oglasio poslije operacije i zahvalio svima na podršci.

- Već sam pobijedio mnoge prepreke u svom životu, a i sada ću se boriti protiv ove bolesti svim sredstvima koja su mi na raspolaganju - poručio je mladi golman koji je inače suigrač našeg reprezentativnog braniča Josipa Juranovića. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije