Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNO JE ŠTO SLIJEDI

Modrić na Instagramu poslao jasnu poruku hrvatskim navijačima, evo što je napisao

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
20.06.2024.
u 16:00

Poruku je poslao putem svoga Instagram profila nakon razočaranja protiv Albanije

Dan nakon akon još jednog razočaranja na europskom prvenstvu, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić poslao je poruku navijačima.

Putem svojeg Instagram profila Modrić je objavio sliku sebe u dresu hrvatske reprezentacije s natpisom The Best Things Never Comes Easy! (Najbolje stvari nikad ne dolaze lako) i emotikonom hrvatske zastave. Nadodao je i #IznadSvihHrvatska s emotikonom srca.

Ova poruka stiže nakon kritika reprezentacije, ali osobito reprezentativca Modrića i Marcela Brozovića. Slijedeću utakmicu Hrvatska igra u ponedeljak protiv Italije u Leipzigu u 21 sat.

Objava Luke Modrića:

 

Komentara 1

ME
merlinka99
20:04 20.06.2024.

Veliki Hrvat a objave na Engleskom.. Zašto se stidi materinjeg jezika, ili ima sinkopu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije