LIJEP POKLON

Najnoviji potez s Maksimira oduševit će sve, u Dinamu su još jednom odlučili otvoriti vrata navijačima

Zagreb: Obilazak stadiona u Maksimiru
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
18.07.2024.
u 12:26

Navijači će dvoboj protiv Vardara moći pratiti s tribine zapad dolje, a ulaznice će se prodavati po cijeni od 10 eura

Iz Dinama su objavili kako će navijači moći pogledati zadnju pripremnu utakmicu hrvatskog prvaka pred početak nove sezone. Susret Dinama i skopskog Vardara je na rasporedu u utorak, 23. srpnja u 19 sati na stadionu Maksimir, a GNK Dinamo odlučio je za tu utakmicu otvoriti vrata stadiona svojim navijačima. Navijači će dvoboj moći pratiti s tribine zapad dolje, a ulaznice će se prodavati po cijeni od 10 eura. 

S Maksimira napominju da će aktualnim vlasnicima godišnjih ulaznica za tribine zapad dolje, kao i sjever dolje, biti omogućeno besplatno gledanje utakmice s tribine zapad dolje. Također, vlasnicima godišnjih ulaznica za svečane lože na stadionu Maksimir bit će omogućen ulazak na tribinu zapad dolje, pošto se lože za spomenuti susret neće otvarati na dan utakmice.

FOTO: Ovo je Top 10 najvećih transfera unutar HNL-a, Dinamo je dio većine

Zagreb: Obilazak stadiona u Maksimiru
1/11

Prodaja ulaznica odvijat će se fizički na Ticket pointu na dan utakmice 23. srpnja od 11:00 do 19:00 sati. Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice i paketi personalizirani i glase na ime i prezime.

Prilikom kupovine potrebno je prikazati osobni dokument za sve ulaznice. Napominje se i da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Vardar otvoreni od 18:00 sati. Na ulazima na stadion Maksimir bit će organizirana kontrola dokumenta koji su uvjet za ulazak:

1. Važeći osobni dokument

2. Personalizirana ulaznica

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
10:15 19.07.2024.

Lijep poklon je besplatan a ako se plaća onda nije poklon. "...potez sa Maksimira oduševiti će sve" Neće, neće oduševiti one koje nogomet ne zanima, koji ne navijaju za Dinamo, one koji su bolesni, one koji su emigrirali van Hrvatske, one koji su emigrirali u Hrvatsku, one koji su na moru ili drugdje van Zagreba, one lišene slobode, one pod plaćene i sa bijednom mirovinom, one do kojih ova vijest ne dopre! Zapad dolje prima toliko malo ljudi da nikako ne mogu doći "SVI"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije