TRAGEDIJA U BASKIJI

Navijač poginuo uoči utakmice! Nesmotrena odluka dovela je do tragičnih posljedica

LaLiga - Real Sociedad v Real Madrid
Foto: VINCENT WEST/REUTERS
1/3
15.09.2024.
u 15:00

"Plavo-bijeli klub htio bi izraziti najdublju sućut obitelji i prijateljima poginule osobe, koja je bila i nositelj sezonske ulaznice. Prva ekipa igrat će u utorak protiv Mallorce s crnim trakama oko ruku", napisao je baskijski klub

Jedna osoba poginula je uoči utakmice španjolskog prvenstva između Real Sociedada i Real Madrida. Navijač je pokušavao ući u stadion Real Arena u San Sebastianu. Pri ulasku na stadion je pao preko ograde i teško se ozlijedio. Hitna služba mu je prikočila u pomoć i odvezen je u bolnicu, ali nije preživio.

Baskijski klub Real Sociedad je izdao priopćenje o događaju. "Duboko žalimo zbog gubitka člana našeg kluba. Umro je sinoć nakon nesreće dok je pokušavao ući u Reale Arenu. Plavo-bijeli klub htio bi izraziti najdublju sućut obitelji i prijateljima poginule osobe, koja je bila i nositelj sezonske ulaznice. Prva ekipa igrat će u utorak protiv Mallorce s crnim trakama oko ruku, a bit će i održana minuta šutnje na prvoj sljedećoj utakmici u San Sebastianu, 28. rujna protiv Valencije", napisali su iz kluba.

GALERIJA 15.000 ljudi stiglo je na Maksimir, pogledajte atmosferu na derbiju Dinama i Hajduka

LaLiga - Real Sociedad v Real Madrid
1/6

Utakmica je završila pobjedom Real Madrida rezultatom 0:2. Pogotke su postigli Kylian Mbappe i Vinicius Junior. Oba su postignuta iz kaznenih udaraca. Prvi je realizirao Brazilac u 58. minuti susreta, a konačan je rezultat postavila francuska zvijezda u 75. minuti susreta.

U utakmici su nastuili hrvatski reprezentativci Luka Sučić i Luka Modrić. Kapetan Real Madrida i hrvatske nogometne reprezentacije odigrao je čitavu utakmicu i njegova kontrola na sredini terena bila je iznimno važna za pobjedu "kraljevskog kluba". Sučić je po prvi puta nastupio u prvoj postavi baskijskog kluba. Sjajno je iskoristio priliku te dvaput pogodio vratnicu te tako impresionirao trenera i navijače.

VIDEO Gvardiol je postao nezamjenjiv za City: 'Kada je on ušao više nisu imali problema'

Komentara 1

CH
chemica
16:00 15.09.2024.

Imali smo i mi ovdje jednog takvog nobelovca, taj je čak uspio pasti s tribine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije