ako izgubi od Medveščaka

Navijači Graza predlažu da se momčad raspusti

Medvescak
Sanjin Strukić/PIXSELL
03.03.2010.
u 14:47

Austrijski mediji (Kleine Zeitung, Kurier, Neue Kronen Zeitung) mnogo su prostora dali iznenađujućoj pobjedi Medveščaka. Njihovi novinari pitaju se je li moguće da se Graz našao pred zidom nakon što je u seriji poveo s dvije pobjede.

Mnogo su kritičniji komentari ispod tekstova gdje Austrijanci svoje igrače nazivaju amaterima koji ne zaslužuju plaću te tvrde da su ulaznice preskupe za ono što su pokazali na ledu i da se ne bore kao što to radi njihov protivnik. Neki u komentarima čak predlažu da se momčad raspusti ako izgubi od “nekog Medveščaka iz Zagreba”.

Svoju frustriranost zbog poraza njihovi su navijači, ali na vrlo nekulturan način pokazalii na zadnjoj utakmici. Nakon što su izgubili, u bijesu su naše navijače i igrače “počastili” povicima "Jugoschweine, Jugoschweine". A drukeri Medveščaka pokazali su da su mnogo kulturniji od njih te nisu uzvratili na provokaciju. Za svaku pohvalu.

Ključne riječi

Komentara 6

BE
bek
15:19 03.03.2010.

Bravo navijači..!!!Tak i treba..ZIG ZAG MEDVEŠČAK!!

DU
Deleted user
15:39 03.03.2010.

Tko gubi ima se pravo i ljutiti. Svaka čast igrači i navijači.

MA
matan91
15:46 03.03.2010.

Ekipa se borila i zasluženo pobijedila, ali mi nije jasno zašto ima toliko stranaca u tom klubu. Na kraju sezone će svi otići iz kluba i to će biti završena priča kao što je bila i s nekad prvoligašem Mladost 127-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije