PODRŠKA SA SVIH STRANA

Navijačka groznica trese i BiH: U rekordnom roku rasprodan let za Dohu, spremaju se i javna gledanja

Slavlje navijača na ulicama Mostara
Foto: Denis Kapetanovic /PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.12.2022.
u 14:43

Golemo zanimanje vlada za ovaj nogometni spektakl, a u brojnim gradovima u BiH planira se organizirano praćenje susreta poluzavršnice Svjetskog prvenstva u Kataru.

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije iz BiH, Hrvatske, ali i dijaspore ekspresno su kupili 170 aranžmana za odlazak na polufinale Svjetskog prvenstva s Argentinom kojega je organizirala turistička agencija iz BiH, što potvrđuje veliko zanimanje za ovaj susret u obje zemlje.

Agencija Sol Azur iz Sarajeva je organizirala odlazak navijača u Katar zajedno s G Tourom iz Međugorja, a nakon objave brzo su popunjena sva mjesta u zrakoplovu na čarter letu koji će umjesto iz Mostara, kako je to prvotno planirano, sutra ipak poletjeti iz Splita u 7 sati.

Potvrdio je to za HINA-u direktor G Toura Davor Ljubić, koji je naveo da uz navijače iz BiH i Hrvatske nekolicina njih dolazi iz inozemstva, čak i SAD-a i Kanade. Cijena toga aranžmana je 1780 eura. U to je uključena i ulaznica po cijeni od 390 eura za susret poluzavršnice između nogometnih momčadi Hrvatske i Argentine koja se igra sutra u 20 sati po našem vremenu.

Zrakoplovni prijevoznik je bugarska kompanija Electra Airways.

Golemo zanimanje vlada za ovaj nogometni spektakl, a u brojnim gradovima u BiH planira se organizirano praćenje susreta poluzavršnice Svjetskog prvenstva u Kataru.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Komentara 1

T2
Tomo_20
16:59 12.12.2022.

Vi gledaj te Bosnu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije