Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP JURANOVIĆ

'Nisam u nikakvoj borbi sa Stanišićem, pa mi smo prijatelji. Drago mi je što sam surađivao s Bjelicom'

Rijeka: Juranović i Sučić na konferenciji za novinare
Goran Kovacic/PIXSELL
27.05.2024.
u 18:39

Uoči prvog treninga u 18 sati pred medijima su se pojavili Josip Juranović i Luka Sučić.

Hrvatska nogometna reprezentacija započela je pripreme za Euro u Njemačkoj. Izbornik Zlatko Dalić sa svojim će izabranicima do 5. lipnja odrađivati pripreme u Rijeci, onda će vatreni odletjeti u Vatikan, zatim dva dana kasnije lete za Lisabon gdje će 8. lipnja odigrati prijateljsku utakmicu s Portugalom. Prije toga na Rujevici nas 3. lipnja čeka Sjeverna Makedonija.

Uoči prvog treninga u 18 sati pred medijima su se pojavili Josip Juranović i Luka Sučić. 

- Kad dođemo u reprezentaciju, posebice poslije naporne klupske sezone, osjećamo se kao doma. Vidimo obitelj i prijatelje, nema razloge nikakvoj brizi, pa smo svi nasmijani. Ma ja sam se smijao i prije kraja sezone, i prije nego što smo s Union Berlinom osigurali ostanak u ligi. Svaka sezona nosi neke teške izazove, tako je to donijela i ova. Moram biti iskren, nije bilo lako, ali na kraju smo odradili sve što smo trebali, pa se sad u miru okrećemo reprezentaciji - rekao je Juranović. 

- Borba sa Stanišićem? Nije to borba, mi smo prijatelji, jedva smo čekali doći ovdje. I tko god igra, najvažnija Hrvatska. Nema tu ljutnje, a želimo pobjede i kao igrači s klupe, pa i ako smo na tribini. Kao i svi oni koji nisu pozvani. Stanišića sam puno puta vidio na terenu, igra jako dobro, sretan sam zbog njega. Samo neka tako nastavi i zaobiđu ga ozljede.

VEZANI ČLANCI:

Kako je bilo surađivati s bivšim trenerom Nenadom Bjelicom?

- Drago mi je što sam dobio tu priliku i dalje se redovito čujemo. Bjelica je došao u teškoj situaciji kad smo bili 13 utakmica bez pobjede,  to su bila teška vremena. Njegovim dolaskom smo se malo primirili, kasnije je to bilo "li-la". Što mogu reći o njemu? Jako dobra osoba i dobar trener.

- Znamo da ćemo se osjećati kao da igramo kod kuće, možda bude male pozitivne nervoze. U Rotterdamu smo s terena čuli samo naše navijači, uživali smo na terenu. Vjerujem da će u Berlinu isto biti tako, još kad na stadion dođe 75 tisuća navijača. Jedva čekam tu utakmicu, kockice na tribinama, pa da razveselimo naše navijače - osvrnuo se Juranović na navijače i dodao na kraju:

- Nemamo više ulaznica, ha, ha.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije