Na Torcida kupu

Ovo će navijače Hajduka baciti u trans: Jakobušić objavio važnu novost o Livaji

Foto: Hajduk.hr
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
14.07.2022.
u 21:11

Prije sat vremena potpisali smo pet godina ugovor s Markom Livajom - poručio je Jakobušić

Najbolji igrač i strijelac splitskog Hajduka Marko Livaja ostat će u klubu do 2027., objavio je aktualni pobjednik Hrvatskog nogometnog kupa u četvrtak navečer na svojoj službenoj Facebook stranici.

Cijela Hajdukova momčad se pojavila malonogometnom turniru Torcida kup, gdje je predsjednik kluba Lukša Jakobušić uručio Livaji Hajdukov dres na kojem je broj 2027. Uz objavljenu fotografiju cijele momčadi s Livajom u središtu i dresom u rukama, Hajduk je napisao: "Hajdukova desetka Marko Livaja produžio je vjernost svom Hajduku do 2027. godine!"

- Hvala što ste došli, što nas pratite. Vjerojatno vas zanima tko dolazi. Ovaj prijelazni rok će biti malo drugačiji. Bit će veći izazov zadržati ove iznimne ljude nego nekoga dovesti. Prije sat vremena potpisali smo pet godina ugovor s Markom Livajom - poručio je Lukša Jakobušić, piše Dalmatinski portal.

Livaja je potom kazao:

- Hvala vam na velikom odazivu. Ponosan sam što sam dio ove ekipe i sretan zbog produženja ugovora. Nadam se da će iduća sezona biti još uspješnija nego prošla.

U klubu je za petak u 14 sati zakazana konferencija za medije, na kojoj će uz Livaju biti nazočni predsjednik Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Livaja se u Hajduk vratio u veljači 2021. te potpisao ugovor do kraja lipnja 2024. Igrač koji će 26. kolovoza proslaviti 29. rođendan, tako bi trebao najzrelije igračke godine provesti u klubu iz kojeg je još 2010. otišao u milanski Inter, a potom promijenio još sedam klubova igrajući u Švicarskoj, Italiji, Rusiji, Španjolskoj i Grčkoj iz koje se vratio u Split.

Prošle je sezone u 34 prvenstvene utakmice za Hajduk postigao 28 pogodaka te još četiri u Kupu. Sjajni nastupi u dresu Hajduka doveli su ga i do reprezentacije Hrvatske, u kojoj je ponovno zaigrao nakon trogodišnje stanke i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Katru postigao dva pogotka.

Video - Utrčavanje navijača Hajduka na poljudski travnjak nakon osvajanja Kupa

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar nekakav
nekakav
22:15 14.07.2022.

Sad još sporazum sa sucima, ko prošle sezone, 2 penala za hajduk prosječno po utakmici... i može se reći da je nova sezona dobro počela.

LI
LizaLimenni
21:47 14.07.2022.

Hvale vrijedno, ali prvenstvo pocinje za 2 dana, a nigdje pojačanja. Dinamo vec sad moze titulu slaviti.

ZA
zagi101
21:58 14.07.2022.

vi se sigurno šalite? a s kim bu igrao Livaja? sam bu sebi dodavao lopte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije