MARCA

"Pellegrini je s obje noge izvan Madrida"

Manuel Pellegrini
Reuters
11.04.2010.
u 12:53

Poraz od Barcelone u 31. kolu Primere i vjerojatni gubitak utrke za naslovom španjolskog prvaka koštat će Manuela Pellegrinija posla u madridskom Realu, piše u nedjelju Marca.

Novinar španjolskog dnevnika doznaje kako ne postoji nikakav šansa da će Pellegrini i u sljedećoj sezoni ostati trener "kraljevskog kluba" iako je ugovorno vezan s Madriđanima još godinu dana.

"Poraz od Guardiole je presudio Čileancu. Prvo ga je izbacio Alcorcon u Kupu kralja, potom i Lyon u Ligi prvaka, a sada mu je i Barcelona pobjegla u ligi. Čini se da je El Clasico bio konačan potvrda da je Realov projekt ove sezone propao", piše Marca u tekstu pod naslovom "Pellegrini je s obje noge izvan Madrida".

Realov lijek za poraze je uvijek nova kupnja    
Madridski Real se očito teško može riješiti nekih svojih navika, koje traju već dulje vrijeme. Lijek od poraza ili plan za uspjeh je uvijek jako usko vezan uz nova silna pojačanja...

U ljeto, prije početka aktualne sezone, potrošili su mnogo toga kako bi doveli Cristiana Ronalda, Kaku, Benzemu, Xabija Alonsa i Albiola, ali bi se lako moglo dogoditi da sve to naplate - ničim.

Iz Lige prvaka su ispali, iz Kupa kralja također, a i Barcelona im bježi tri boda na ljestvici Primere nakon što ih je pobijedila 2-0 ove subote na Santiago Bernabeu. No, samo dan nakon poraza od Barçe pristigla je informacija kako Real ide u novu kupnju.

U pitanju je sjajni peruanski nogometaš Juan Manuel Vargas, koji je i ove sezone odigrao odlično u Fiorentini. Ovaj 26-godišnji veznjak je u Seriji A ove sezone postigao pet pogodaka, kao i neke jako bitne u Ligi prvaka.

Cijena koju je Real spreman platiti je 22 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije