Ovacije velikanu

Cro Cop opet u Areni Zagreb: Volio bih da se mogu sada boriti no napunio sam 50

21.09.2024.
u 22:49

Nedavno proslavljeni pedeseti rođendan, putem video poruka, Mirku Filipoviću čestitali su neki od najvećih kikboksača svih vremena - Peter Aerts, Ernesto Hoost, Mark Hunt

Tijekom sjajne borilačke priredbe Glory 95, u konkurenciji niza sjajnih boraca, najsnažniju reakciju publike izazvao je čovjek koji se uopće nije borio te večeri. A kada su krenuli prvi taktovi nekad velikog hita "Wild Boys" (Duran Duran) bilo je jasno tko će izaći na pozornicu i zaputiti se ka ringu.

Najvećom hrvatskom dvoranom odjekivalo je "Mirko, Mirko" a on je ušao među konopce ovaj put samo da bi pričao.

- Sjajno je bilo čuti glazbu s kojom sam ulazio u svoje borbe i volio bih da se mogu boriti sada. Hvala Gloryju što je ovo upriličio.

A počastila ga je najjača svjetska organizacija kikboksa i sa sljedećim darom. Naime, na velikom ekranu, a taj prilog najavio je Antonio Plazibat, danas vodeći hrvatski kikboksač, pojavio se video uradak s pozdravima negdašnjih velikana ovog borilačkog sporta - Petera Aertsa, Ernesta Hoosta, Marka Hunta.... I svi oni čestitali su mu ulazak u "klub 50".

A naklonio mu se i Plazibat kazavši:

- Bez tebe i onoga što si napravio za ovaj sport, ništa od ovoga ne bi bilo.

Cro Cop je Plazi uzvratio istom mjerom:

- Hvala ti na lijepim riječima. Žao mi je što tebe nije bilo večeras. Bio sam zagrijan za taj meč i nadam se da će se tvoj lakat brzo oporaviti.

S obzirom na to da i dalje trenira kao da će sutra u ring, od najavljivača Marka Petraka Cro Cop je upitan dođe li u iskušenje da se opet bori.

- Ne razmišljam o tome. Istina, moje iskustvo mi govori nikad ne reci nikad. Uostalom, nedavno sam napunio 50 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije