Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ BROJNE GOSTE

Ragbi klub Zagreb proslavio 60. rođendan: 'Klub je simbol hrabrosti i snage. Gledamo prema budućnosti'

Ragbi klub Zagreb - 60. rođenadan
Foto: Ragbi klub Zagreb
1/4
22.02.2024.
u 16:00

“U ovom trenutku preplavljuje nas mnoštvo emocija. Ponos zbog bogate povijesti ispisane hrabrošću i sportskim duhom naših igrača, koji se bore za svaku loptu”, izjavio je Vlado Gržanić, predsjednik Ragbi kluba Zagreb

Ragbi klub Zagreb proslavio je 60. rođendan. Tim su povodom okupili sve generacije navijača. Od "Zlatnih dečkiju" prve generacije do najmlađih juniora. Uz njih, nazočni su bili i predstavnici ragbi klubova Nada, Ragbi 59 - Split, Čelik iz Zenice, Sisak i Mladost.

Među uzvanicima je bio Velibor Mačkić, posebni savjetnik Predsjednika Republike Hrvatske za ekonomiju. Grad Zagreb je predstavljao Milan Pevelić, a Hrvatski ragbi savez Većeslav Holjevac. 

GALERIJA Dinamo svladao Varaždin (1:0). Jedini pogodak zabio Petković iz penala

Ragbi klub Zagreb - 60. rođenadan
1/8

"Tijekom 60 godina postojanja, Ragbi klub Zagreb je postao simbolom snage, hrabrosti i ponosa. Klub je osvojio mnoštvo trofeja, uključujući 6 državnih prvenstava, 18 kupova i 9 regionalnih liga. Ragbijaši Zagreba su se dva puta okitili i titulom pobjednika Srednjoeuropskog kupa prvaka", navode u priopćenju kluba.

VEZANI ČLANCI:

“U ovom trenutku preplavljuje nas mnoštvo emocija. Ponos zbog bogate povijesti ispisane hrabrošću i sportskim duhom naših igrača, koji se bore za svaku loptu. Zahvalnost svima koji su nesebično doprinijeli rastu i snazi kluba. Radost zbog zajedništva koje nas okuplja i čini ragbi obitelji jedinstvenom”, izjavio je Vlado Gržanić, predsjednik Ragbi kluba Zagreb.

"Zahvaljujući vjernim navijačima, Ragbi klub Zagreb postao je simbol snage, hrabrosti, sportskog duha, ponosa i ustrajnosti. Danas klub slavi značajnu godišnjicu, ali i s nadom gleda u budućnost. Pred klubom su novi izazovi i novi trofeji. Uvjereni da uz snagu zajedništva i neuništivu ljubav prema ragbiju, sjajni rezultati na izostaju, veselimo se novoj sezoni. Iz dubine lavljeg srca, hvala vam svima", pišu iz Ragbi kluba Zagreb.

VIDEO Zagreb: Trening Real Betisa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije