PETI DAN

Raspored nastupa hrvatskih olimpijaca: Rukometaši imaju popravni, Vekić se bori za polufinale

Pariz: XXXIII. Olimpijske igre Pariz 2024. Rukomet, Grupna faza natjecanja, grupa A, Slovenija - Hrvatska
Igor Kralj/PIXSELL
31.07.2024.
u 07:00

Jedan od najvećih događaja dana jest četvrtfinalni meč nezaustavljive Osječanke Donne Vekić.

Olimpijske igre u Parizu ulaze u svoj peti dan, što znači da je na redu još sportova, odnosno nova uzbuđenja na sportskim borilištima. Što se tiče naših predstavnika, na programu je jedrenje u klasi 49er, plovovi 10-12 gdje nastupaju braća Fantela. Isto tako, održava se windsurfing, plovovi 8-11 gdje će nastupiti Palma Čargo.

Imamo i  zračnu puška, 50 m, kvalifikacije, nastupaju prvi i zasada jedini osvajač olimpijske medalje za Hrvatsku u Parizu Maričić te Gorša. Isto tako, judo (do 70 kg) počinje od 10 sati, Barbara Matić će pokušati doći do olimpijske medalje, u njoj Hrvatska ima velikog aduta za postolje.

VEZANI ČLANCI:

Od 10.30 počinje veslanje, polufinale u disciplini dvojac bez kormilara, naša braća Sinković su veliki favoriti za ulazak u finale, ali svi se nadamo kako će nam donijeti novu medalju. Od 11.00 sati Hrvatska rukometna reprezentacija protiv starog znanca Njemačke ima popravi ispit nakon neugodnog poraza od Slovenije.

Poslastica nam na kraju dolazi u obliku tenisa, sjajna Donna Vekić - Marta Kostjuk na centralnom terenu igra za polufinale olimpijskog turnira. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije