hnl

Razočarani Zekić 'Mene je sramota, da nemam odgovornost otišao bih smjesta iz Slaven Belupa'

Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 11. kolu Prve HNL
Matija Habljak/PIXSELL
09.10.2022.
u 20:02

Razigrani Osijek potopio je blijedog domaćina, autoritativno je uzeo sva tri boda.

Nogometaši Osijeka protutnjali su Koprivnicom i 'isprašili' domaći Slaven Belupo s 4:0, što je nastavak sjajne forme bijelo-plavih pod vodstvo novog trenera Renea Pomsa. 

Pobjeda gostiju iz nije dolazila u pitanje niti u jednom trenutku, junak utakmice bio je Mijo Caktaš s hat-trickom, dok je jedan pogodak dodao Laszlo Kleinheisler, Mađar igra u životnoj formi ove sezone. 

Zoran Zekić bio je jako razočaran poslije teškog poraza i poručio kako bi najradnije napustio klub. 

- Kao što smo prije izazvali dobre stvari svojim ponašanjem, tako smo izazvali i ovo što nam se trenutno događa. To sam rekao i igračima, jer sve što nam se puca po golu bude gol. Svaka naša situacija koja nije dobra - stigne kazna. Naravno da tu ima nešto i do kvalitete suparnika, ali trenutno ne izgledamo kao momčad - rekao je Zekić pa poentirao:

- Da nemam ovoliku odgovornost u klubu, iste sekunde bih se oprostio i zahvalio. Nisam nikad mislio da će me biti sramota, ali sad me malo stid zbog naše izvedbe, ponašanja i defetizma koji smo pokazali. Nedopustivo je da mladi ljudi, a tu smatram i sebe, u jednom trenutku mogu tako lagano odustati. To nije pravi sportski karakter i nije dopustivo, osobito u najvišem rangu hrvatskog nogometa - 

Poms je naravno bio zadovoljan izvedbom svojih nogometaša. 

- Naravno da smo zadovoljni, pobijedili smo 4:0 u gostima. Rezultat je vrlo, vrlo dobar. Postigli smo pogodak u pravom trenutku utakmice i to nam je puno pomoglo. No, da budem iskren, nisam bio do kraja zadovoljan prikazanom igrom, pogotovo u drugom poluvremenu. Isto tako, nismo baš dobro krenuli u susret, nismo bili toliko agresivni, no taj rani gol nam je puno pomogao - zaključio je Austrijanac.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Komentara 1

JA
Jamesbond007
09:50 10.10.2022.

Zekiću, jako vas cijenim kao trenera i među ste najboljim trenerima u Hrvatskoj ali ovakvi komentari su loši i kontraproduktivni za daljnji rad s ekipom. Iz ovakvih izjava se iščitava da je klub kriv za ovakvo stanje ekipe a zna se tko s njima radi cijeli tjedan prije utakmice i tko je sastavljao team. Treba smiriti tenzije i raditi s ekipom na psihološkom planu (i taktičko tehničkom) da se digne a ne iznositi javno svoje frustracije. Probleme treba rješavati u svlačionici a ne u javnom prostoru. Svako dobro vam želim i puno uspjeha za klub Slaven i vama osobno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije