NA UDARU

Sepp Blatter ostao bez podrške koju mu daje UEFA, je li to njegov kraj?

Sepp Blatter
Reuters (Ilustracija)
11.06.2014.
u 13:21

- Nije to ništa osobno, ali Fifina reputacija se srozala i vrijeme je za promjene - kaže čelnik Nizozemskog nogometnog saveza.

Predsjednik Svjetske nogometne federacije (FIFA) Sepp Blatter neće sljedeće godine dobiti potporu krovne europske nogometne organizacije (UEFA), što bi mogao biti konačni kraj "vječnog" predsjednika.

Predsjednik Nizozemskog nogometnog saveza Michael van Praag i predsjednik Engleskog nogometnog saveza Greg Dyke čak su javno izrekli da Blatter nema njihovu potporu.

- Nije to ništa osobno, ali Fifina reputacija se srozala i vrijeme je za promjene - rekao je otvoreno Van Praag, ali Blatter, koji je na čelu Fife već 16 godina nije reagirao.

Uistinu, FIFA posljednjih sedam do osam godina ima mnogo problema s korupcijom, prozivkama sa svih strana i ukoliko se dokaže da su na taj način podržali kandidaturu Katara za SP 2022. godine onda ne samo da Blatter mora odstupiti nego i pojasniti mnoge stvari pred drugim institucijama, nevezanima uz nogomet i sport.

>> Diego Armando Maradona: FIFA je prepuna korupcije!

Ključne riječi

Komentara 1

ST
steiner
14:59 11.06.2014.

Ne samo on nego i Platini treba nestati sa scene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije