ENORMAN BROJ PRATITELJA

Siiuuuscribe! Ronaldo pokrenuo YouTube kanal, u roku od 90 minuta srušio nestvaran rekord

Al-Nassr's Cristiano Ronaldo celebrates Saudi Arabia's Founding Day wearing local traditional clothes at Al-Nassr Football Club in Riyadh, Saudi Arabia
Foto: AL-NASSR FC/REUTERS
1/4
22.08.2024.
u 00:08

Ronaldo je prikupio više od milijun pretplatnika u samo 90 minuta od pokretanja kanala, čime je srušio još jedan rekord, sada u digitalnom svijetu. Međutim, nisu mu strani ni rekordi na društvenim mrežama, s obzirom na to da na raznim platformama ima više od 900 milijuna pratitelja

Nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo, iako i u svojoj 39. godini igra za Al-Nassr i portugalsku reprezentaciju, ne prestaje pronalaziti dodatne načine da se približi svojim obožavateljima. Tako je u srijedu poslijepodne Ronaldo službeno lansirao svoj YouTube kanal pod nazivom "UR Cristiano". Ronaldo je, inače, sve više angažiran u nesportskim aktivnostima, uključujući ulaganje u luksuzne nekretnine i razvoj lanca vlastitih hotela.

Na svom novom YouTube kanalu Ronaldo će redovito, prema najavama, objavljivati raznovrsne sadržaje. Planira ocjenjivati svoje najimpresivnije golove pomoću posebne "SIUUUmetrom" skale, odgovarati na pitanja obožavatelja i dijeliti ekskluzivne uvide u svoj privatni život. Uz njega će u videima često biti i partnerica Georgina Rodriguez, a Ronaldo je također izrazio želju da odigra utakmicu sa svojim sinom, što mu je veliki osobni cilj.

Ronaldo je, inače, prikupio više od milijun pretplatnika u samo 90 minuta od pokretanja kanala, čime je srušio još jedan rekord, sada u digitalnom svijetu. Međutim, nisu mu strani ni rekordi na društvenim mrežama, s obzirom na to da na raznim platformama ima više od 900 milijuna pratitelja.

Jedan od najzanimljivijih videozapisa s predstavljanja Ronaldovog YouTube kanala prikazuje nogometnu zvijezdu kako izražava svoja stajališta o različitim sportovima. U videu Ronaldo dijeli svoje misli o boksačkim mečevima, UFC borbama, NBA utakmicama i NFL dvobojima, dok posebno ističe svoju strast prema tenisu.

VEZANI ČLANCI:

Kad je riječ o NBA-u, Ronaldo nije imao dvojbe u odabiru Michaela Jordana kao najvećeg igrača svih vremena, ispred Stepha Curryja. Međutim, kada je došlo na pitanje tenisa, Portugalac je priznao da mu je teško odabrati između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala kao svog omiljenog tenisača. 

FOTO Čudo od arhitekture: Ovako će izgledati novi najveći stadion na svijetu. Mogao bi ugostiti finale SP-a 2030.

Al-Nassr's Cristiano Ronaldo celebrates Saudi Arabia's Founding Day wearing local traditional clothes at Al-Nassr Football Club in Riyadh, Saudi Arabia
1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije