BROJNE KRITIKE

'Slavni Hrvat žestoko po Francuzima, otkrio je prljavo rublje iz olimpijskog sela. Katastrofa!'

Water Polo - Men's Preliminary Round - Group A - Croatia vs Montenegro
Stefan Wermuth/REUTERS
29.07.2024.
u 09:14

Brojni sportaši također su kritizirali uvjete u Parizu, a nadodali su i da bi smještaj mogao biti udobniji.

Izbornik hrvatskih vaterpolista Ivica Tucak otvoreno je kritizirao organizatore Olimpijskih igara nakon prve utakmice turnira i pobjede barakuda nad Crnom Gorom s rezultatom 11:8. Tucak je bio zadovoljan predstavom Hrvatske i pobjedom nad Crnogorcima, ali osuo je paljbu po organizatoru zbog hrane koju su namijenili sportašima u Olimpijskom selu.

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Water Polo - Men's Preliminary Round - Group A - Croatia vs Montenegro
1/21

– Vrlo je malo odmora. Idemo sada nešto pojesti u Hrvatsku kuću jer u olimpijskom selu hrana je katastrofalna. Kada završe Olimpijske igre, dat ću svoj osvrt na sve skupa, a za sada sam usredotočen na natjecanje. Ako igrači moraju jesti paštetu i sir, onda ne znam koji je smisao svega. No, kako nama – tako i drugima. Idemo nešto pojesti, idemo osjetiti mesa našeg hrvatskog, mislim da je tamo PIK Vrbovec. Već smo pomalo i gladni, vjerujte mi. Gužve su ogromne, loša je hrana. To nije primjereno za ono što sportaš treba, a jedino što treba jest dobar krevet i da može nešto dobro pojesti. No, u ovom slučaju nema ni jedno ni drugo. Lako je za mene, no ti dečki igraju – izjavio je nezadovoljni Tucak. 

VEZANI ČLANCI:

Njegove riječi prenijeli su i srpski mediji koji su objavili njegovu izjavu te napisali da je iznio ''prljavi veš''. Brojni sportaši također su kritizirali uvjete u Parizu, a dodali su i da bi smještaj mogao biti udobniji. Podsjetimo, Hrvatska iduću utakmicu igra u utorak protiv Italije. Do kraja natjecanja po skupinama našim vaterpolistima slijede dvoboji protiv Rumunjske (1. kolovoza), Grčke (3. kolovoza) i SAD-a (5. kolovoza).

 

Komentara 5

IZ
izrazlica
12:00 29.07.2024.

ali zato su na otvaranju poslali "inkluzivnu" poruku .. možeš biti sve samo ne to što jesi

DU
Deleted user
09:32 29.07.2024.

tucak, daj ckomi. sada ce nas suci skratiti i bit cemo izbaceni jer pricamo. ovaj globalizam i njihova demokracija ne trpe kritike.

BU
burza
12:32 29.07.2024.

Glavno da imaju eure za propagirati nastranost a vidi samo onu debelu valjda i ona jede samo pastetu i croasane zato je tak napumpana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije