NEODLUČENO U LJUBLJANI

Slovenci podbacili prije Eura: Kekova družina nije uspjela pobijediti Bugarsku

FILE PHOTO: UEFA Nations League - Group H - Slovenia v Norway
Foto: Antonio Bronic/REUTERS
1/2
08.06.2024.
u 17:05

Na prvenstvu se Slovenci nalaze u skupini C gdje će im suparnici biti Engleska, Danska i Srbija. Prvu utakmicu Slovenija igra 16. lipnja protiv Danske

Nogometna reprezentacija Slovenije odradila je posljednju provjeru prije odlaska na EURO, u Ljubljani je u prijateljskom ogledu remizirala protiv Bugarske 1-1. za stadionu Stožice. Oba pogotka su postignuta u uvodnom dijelu susreta. Bugari, koji se nisu plasirali na EURO, poveli su već u četvrtoj minuti kada je Despodov realizirao jedanaesterac. Slovenije je izjednačila u 14. minuti, a na asistenciju donedavnog igrača Hajduka Mlakara zabio je Šporar.

Europsko prvenstvo time su Slovenci dočekali s osam pobjeda, dva remija i  jednim porazom u posljednjih 11 susreta, u svim natjecanjima, uključujući i prijateljske dvoboje.

Na prvenstvu se Slovenci nalaze u skupini C gdje će im suparnici biti Engleska, Danska i Srbija. Prvu utakmicu Slovenija igra 16. lipnja protiv Danske.

U dvoboju Latvije i Litve slavili su gosti s 2-0. Golove su za Litvu postigli Kucys u 49. i Dolžnikov u 72. minuti. Ni jedna od te dvije reprezentacije nije izborila plasman na EURO.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije