68. Hanžekovićev memorijal

Spektakl na Hanžeku: Stiže najbrža žena na svijetu u 2018. godini

Marie-Josee Ta Lou
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
24.08.2018.
u 12:09

Prigodu za osobni rekord u zasigurno vrlo brzoj utrci tražit će i naša Lucija Pokos.

Na ovogodišnjem, 68. Hanžekovićevom memorijalu u utrci na 100 metara nastupit će i trenutačno najbrža svjetska atletičarka, Bjelokošćanka Marie-Josee Ta Lou.

Ta Lou je ove godine ostvarila najbolje vrijeme na 100 metara na svijetu s vremenom 10.85 sekundi, što joj je i osobni rekord. 

Prošle godine je na Svjetskom prvenstvu u Londonu osvojila srebrne medalje i na 100 i na 200 metara, a ove godine s čak pet pobjeda dominira Dijamantnom ligom.

Uz nju će na startnoj listi biti još tri atletičarke s osobnim rekordima ispod 11 sekundi - Michelle-Lee Ahye (10.82), Dezerea Bryant (10.99) te jamajčanska veteranka Kerron Stewart, koja uz čak osam olimpijskim i svjetskih medalja ima pokraj svojeg imena upisan i fantastičan osobni rekord - 10.75.

Prigodu za osobni rekord u zasigurno vrlo brzoj utrci tražit će i naša Lucija Pokos.

Marie-Josee Ta Lou
1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije