Miss sporta Hrvatske

Sportašice imale priliku s uređajem za analizu lica dobiti detaljan uvid u stanje kože

Foto: Direkcija izbora
1/11
09.07.2024.
u 14:38

Sam izbor održat će se u četvrtak, 11. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici s početkom u 20 sati. Već prvog dana finalistice su odradile prve koreografske probe

Ovogodišnje finalistice izbora Miss sporta Hrvatske okupile su se u Velikoj Gorici, u hotelu Garden Hill, gdje će provesti iduća četiri dana na pripremama.

Sam izbor održat će se u četvrtak, 11. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici s početkom u 20 sati. Već prvog dana finalistice su odradile prve koreografske probe.

Podsjetimo, sportašice će se na finalnom izboru predstaviti u čak pet izlaza, a poseban će biti talent show. U 45 sekundi svaka sportašica osmislila je koreografiju u kojoj će predstaviti sport koji trenira.

Ove godine u konkurenciji za najljepšu su odbojkašica, karatistica, plesačica, dvije sinkronizirane klizačice, gimnastičarke, boksačica...

Prvog dana pripreme sportašice su imale edukaciju proizvoda Tiens - kalcij u prahu, vigo-shot-liposomalni vitamin C, kolagen, kordiceps-imunoregulator koji pojačava energiju i izdržljivost sportaša, doping free certifikat, hidratanta krema sa zaštitnim faktorom 50. 

Sportašice su također mogle i isprobati neke od proizvoda koji su bili prezentirani, pa su probale i Fizzy - šumeći magnezij, te koncentrirani sok datulje.

Finalistice su imale priliku i analizirati kožu lica s uređajem za analizu lica koji im je dao detaljan uvid u stanje kože. Djevojke su se prijavile i na aplikaciju V-moment.

Riječ je o novoj društvenoj mreži koje povezuje ljude iz cijelog svijeta i tu se uglavnom priča o zdravlju, sportu...

Tijekom prvih koreografskih proba posjetila ih je Brazilka Anny Alves, koja je sudjelovala na ovom izboru prije dvije godine i ponijela titulu Miss fotogeničnosti.

Brazilka sa zagrebačkom adresom u Europu je doputovala 2010. godine. Nakon tri godina života u Italiji, Anny je svoj poslovni put nastavila razvijati u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu, gdje je 2016. osnovala prvu školu sambe. Finalisticama je objasnila tajne hodanja na pozornici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije