'Sprema se bomba'

Sprema li Ibrahimović objavu transfera ili je ovom izjavom cijeli svijet 'povukao za nos'?

Ibrahimović
Foto: Reuters
1/9
06.06.2016.
u 09:51

- Bit će velika obavijest u utorak, velika ljetna bomba! Osjećam se dobro, ma i više nego dobro.

Zlatan Ibrahimović trenutačno se sa Švedskom nalazi na pripremama za Europsko prvenstvo, ali novinare i dalje više zanima gdje će ovaj vrhunski napadač nastaviti karijeru. Nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om, Zlatan je postao slobodan igrač, a ponuda mu ne nedostaje.

Prema posljednjim informacijama, Ibrahimović je blizu potpisa za Manchester United, dogovaraju se posljednji detalji, ali i on je od Mourinha zatražio garanciju da će biti u početnom sastavu crvenih vragova. Dogovor bi ipak trebao uskoro pasti, a švedski napadač posljednjom je izjavom zaintrigirao nogometni svijet.

- Bit će velika obavijest u utorak, velika ljetna bomba! Osjećam se dobro, ma i više nego dobro. Puno će toga pokrenuti ta vijest i nadam se da će svi uživati, kazao je Ibrahimović.

Navijači Uniteda vjeruju da će objaviti dolazak na Old Trafford, ali postoji mogućnost da će Ibra cijeli svijet 'povući za nos'. Naime, nagađa se će popularni napadač ovu situaciju iskoristiti kao dobar marketinški trik jer je za 7. lipnja već prije najavljeno predstavljanje nove marke odjeće koju će on reklamirati.

Komentara 3

DU
Deleted user
10:32 06.06.2016.

a tko je njemu izvukao nosinu??

Avatar oliver 7
oliver 7
10:01 06.06.2016.

A sta je to Ibro osvojio u karijeri ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije