BILI SU BLIZU

Srbi plaču, ništa ih ne može utješiti: 'Oružana pljačka! Kako ovog čovjeka nije sramota?'

2024 Paris Summer Olympic Games
Foto: RICHARD ELLIS/NEWSCOM
1/2
09.08.2024.
u 08:20

- Blamaža Amerikanaca! Šarlatan iz Paname pomogao LeBronu, suci morali pogurati najmoćniju momčad svih vremena - napisao je Alo

Srpski mediji oplakuju poraz njihove košarkaške reprezentacije u polufinalu Olimpijskih igara. Momčad SAD-a predvođena NBA-zvijezdama u licima LeBrona Jamesa, Stepha Curryja i ostalih slavila je rezultatom 95:91. Amerikanci će tako u subotu igrati protiv Francuske u velikom finalu, dok će Srbija ići u susret za treće mjesto i brončanu medalju protiv Njemačke, aktualnih svjetskih prvaka.

Bila je to luda utakmica u kojoj je Srbija vodila skoro cijelo vrijeme. Amerikanci su susret preokrenuli u posljednjoj, četvrtoj četvrtini. U jednom je trenutku Srbija imala i 17 poena viška (42:25), ali to joj na koncu nije bilo dovoljno za povijesnu pobjedu nad SAD-om.

Srpski mediji u prvi red stavljaju i suce utakmice koji su, kako kažu, pomogli Amerikancima na putu do finala.

2024 Paris Summer Olympic Games
1/4

- Suci stavili fantomke i pokrali Srbiju protiv Amerikanaca. Tijekom treće četvrtine je viđena 'oružana pljačka' naše nacionalne momčadi. Joel Embiid, centar SAD-a, napravio je očigledne korake, možda i najveće na olimpijskom turniru do sad, ali mu ih sudačka trojka nije dosudila, već je rođeni Kamerunac postigao dva poena - napisao je srpski Blic.

- Blamaža Amerikanaca! Šarlatan iz Paname pomogao LeBronu, suci morali pogurati najmoćniju momčad svih vremena - napisao je Alo. 

Poseban tekst Kurir je posvetio Joelu Embiidu i njegovoj gesti na terenu nakon utakmice.

- Kako tog čovjeka nije sramota? Pa dok Srbi tuguju on se prostački ponaša - pišu Srbi.

Ključne riječi

Komentara 24

BA
bacenheider
08:40 09.08.2024.

A,kako je vas sarlatan sudio u vaterpolu protiv grcke,to niste vidjeli!!!

MO
Moslavina
09:00 09.08.2024.

Srbijanci su dobro igrali tri četvrtine i drastično popustili u posljednjoj. Suci normalno sudili sa greškama premo obje ekipe.

OL
olujasviholuja
09:13 09.08.2024.

Kad izgube uvijek je netko njima kriv ili suci ili američkaka logistika koje nije ni bio za vrijeme Oluje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije