NISU UPUĆENI

Srpski komentatori optužili Hrvatsku za domaćinsko suđenje, a onda se osramotili zbog ogromnog gafa

Zagreb: Slavlje Barakuda nakon osiguranog finala u Europskom prvenstvu
Sanjin Strukic/PIXSELL
15.01.2024.
u 19:06

Kritizirali su odluku suca kod gola Hrvatske za 7:10., ali sportski komentatori očito nisu znali jedan vrlo važan podatak pa su napravili veliki kiks.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija slavila je u polufinalu Europskog prvenstva rezultatom 11:7. Mađarska reprezentacija dobro se odupirala, ali protiv rasplivanih i organiziranih Barakuda nisu mogli do pobjede. Hrvatsku sada u finalu čeka Španjolska koja je svoje mjesto u završnici natjecanja izborila svladavši Italiju (7:4).

GALERIJA Hrvatska izborila finale Eura pobjedom protiv Mađarske

Zagreb: Slavlje Barakuda nakon osiguranog finala u Europskom prvenstvu
1/7

Nekoliko zamjerki na glavne suce utakmicu imali su komentatori od strane srpskog Sportkluba koji su rekli: 'Mađari su zaslužili bolji rezultat. Da nije bilo Marka Bijača, tihog junaka Rina Burića, a i nekih odluka. To moramo spomenuti. Nemojte misliti da pričamo zbog nečeg' konstatirali su pa nadodali:

'Velika pohvala hrvatskoj reprezentaciji, zaslužene čestitke, sjajni su momci i zaslužuju finale, ali neke stvari koje su se događale u bazenu moramo prokomentirati. Postojala je šansa da gledamo puno uzbudljiviju utakmicu. Dobra utakmica, rovovska borba' kazali su.

VEZANI ČLANCI:

Kritizirali su odluku suca kod gola Hrvatske za 7:10.  'Ovaj kontrafaul je da se pomogne jednoj ekipi. Ranije se moglo dosuditi isključenje i igrač više za Mađarsku. Neka mi ne zamjere Hrvati, ali ovakve stvari tumačimo kao domaćinsko suđenje' rekli su komentatori koji očito nisu znali jedan vrlo važan podatak. 

A taj podatak glasi da je jedan od glavnih sudaca bio njihov sunarodnjak, dakle dolazio je iz Srbije. Naime, Hrvatskoj je dijelio pravdu Vojin Putniković, zajedno s kolegom Adrianom-Tiberiuom Alexandrescuom iz Rumunjske. 

Komentara 1

BE
bendzola
17:26 16.01.2024.

Njima je svaki uspjeh hrvata "pomaganje od strane sudaca". Samo njihovu reprezentaciju nikako neće nitko pomoć... Samo je NATO nešto pomogao 1999., ali očito nedovoljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije