Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte fotografije

FOTO Jeste ugrabile svoj primjerak? Kalendar Barakudi za 2024. odavno je rasprodan, a jasno je i zašto

HVS
15.01.2024.
u 09:30

'Kalendar su iskoristili za iskazivanje potpore svim ženama, majkama, djevojkama'.

Na naše smo vaterpoliste svi ponosni, jučer su izborili finale Europskog prvenstva te ih tamo čeka Španjolska. A, mnoge su svoje obožavatelje oduševili i nečim sasvim drugačijim – kalendarom za 2024. godinu. Naime, Barakude su prošle godine snimile kalendar s fotografijama na kojima rade kućanske poslove i, naravno, odmah se razgrabio.

Barakude u kupaćim poslovima s metlama i krpama u rukama nisu nikoga ostavili ravnodušnima, a iz HVS-a su rekli: 'Kalendar su iskoristili za iskazivanje potpore svim ženama, majkama, djevojkama, ne libeći se pokazati da u godini kada je potpora ženama bila jedna od glavnih tema koja je zaokupljala hrvatsku javnost, vaterpolisti javno ukazuju na to da uspješni i jaki muškarci ravnopravno obavljaju sve svoje obveze, uz bok svim ženama'.

VEZANI ČLANCI: 

Ako niste uspjeli ugrabiti svoj primjerak kalendara, evo par fotografija:

Foto: HVS

Foto: HVS
Foto: HVS
Foto: HVS

Foto: HVS

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije