REAKCIJE SUSJEDA

Srpski mediji euforični nakon pobjede: 'Ovi momci su čudo i sila prirode. Hrvatska razbijena za zlato'

Pariz: Finale turnira u vaterpolu na Olimpijskim igrama između Srbije i Hrvatske
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/21
11.08.2024.
u 15:15

Ovo je treće uzastopno zlato za srpske vaterpoliste na OI, nakon Rio de Janeira 2016. i Tokija 2021.

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, u finalnom susretu igranom u La Defense Areni izgubila je od branitelja naslova Srbije sa 11-13 (2-5, 3-3, 3-3, 3-2). Jerko Marinić Kragić je s tri gola bio najefikasniji kod Hrvatske, dok je Miloš Ćuk s tri gola predvodio Srbiju.  Hrvatska je u Parizu stigla do četvrte olimpijske medalje u vaterpolu od samostalnosti, a treće srebro, nakon Atlante 1996. i Rio de Janeira 2016. Jedino zlato ostaje ono iz Londona 2012.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Pariz: Finale turnira u vaterpolu na Olimpijskim igrama između Srbije i Hrvatske
1/17

Ovo je treće uzastopno zlato za srpske vaterpoliste na OI, nakon Rio de Janeira 2016. i Tokija 2021. Srpski mediji u euforiji su popratili osvajanje nove zlatne medalje u vaterpolu, iako nitko od njih to nije uistinu očekivao. 

- MIRNO SPAVAJ SRBIJO, JOŠ UVIJEK SI VATERPOLO SILA "Delfini" razbili Hrvate za treće uzastopno zlato na Olimpijskim igrama - piše Alo. 

- Srpska vaterpolo bajka, pa ima li tko jači? Od ružnog pačeta do zlatnih delfina, uzeli smo treće Olimpijske igre zaredom! - javlja Sportal. 

- Srbija je olimpijski prvak, ovi momci su čudo i sila prirode: Hrvatska razbijena za zlato - komentira Nova S. 

VEZANI ČLANCI:

- MOMCI, HVALA VAM, NACIJA JE PONOSNA NA VAS! Delfini osvojili OLIMPIJSKE IGRE - Srbija razbila Hrvatsku za treće zlato u nizu... - piše Kurir. 

- MA, VI STE NAŠE ZLATO! "Delfini" udavili Hrvate, Srbija 3. put olimpijski prvak! - slavi Informer. 

Komentara 21

ZP
Zabranjen pristup
15:47 11.08.2024.

Isto tako i mi reagiramo kad pobjedimo. Bez veze kurite gdje nema potrebe. Ljudi slave i pustite ih,isto tako i kad mi slavimo

ŠS
Štap sa glavom
15:31 11.08.2024.

Bilo bi dobro da se samo oni naslađuju. Naslađuju se i mnogi kod nas.

Avatar bimbopus
bimbopus
15:46 11.08.2024.

A kako bi naši mediji i komentatori tu na portalu slavili da smo mi osvojili zlato , euforija i nacionalni orgaza i domoljubni trans . Bilo bi to zanimljivo pratiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije