SLIJEDI BORBA

Stipe Miočić: Jones nikad nije izgubio meč, ali ja ću ga pobijediti

Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
08.03.2023.
u 13:15

– Nema dvojbe, pobijedit ću Jonesa. Nikad nije izgubio meč i šteta će se to sada dogoditi. Ne mogu zamisliti drugačiji ishod. To će se jednostavno dogoditi – Jones će izgubiti – podvukao je Stipe Miočić.

Poštujem Stipu, ali ja bih na njegovom mjestu na neko vrijeme posao vatrogasca ostavio sa strane. Znam da će moj cijeli svijet biti fokusiran samo na njega i da ga pobijedim. Želim postati najveći teškaš u povijesti – rekao je Jon Jones nakon pobjede protiv Ciryla Ganea na UFC 285 priredbi koja se prošlog vikenda održala u Las Vegasu.

A Stipe Miočić je dan-dva ranije otkrio kako su mu iz UFC-a obećali meč u srpnju protiv novog prvaka. Premda meč još nije dogovoren, kladionice su već objavile tečajeve za okršaj između Jonesa i Miočića, piše Croring. Naime, Jon bi u tom okršaju, bude li dogovoren, bio veliki favorit nad Stipom.

Američko-hrvatski borac se razgovoru s Arielom Helwanijem osvrnuo na Jonesovu izjavu kako bi posao vatrogascu sljedećih nekoliko mjeseci trebao ostaviti po strani.

– Svi se za to zakače, a onda u borbi shvate kako stvari ne teku baš onako kako su zamislili. Ne znam je li zna, ali ja sam vatrogasac cijelu UFC-ovu karijeru. Ali nije me briga što on misli – istaknuo je Stipe Miočić, pa prokomentirao meč između Jonesa i Ganea:

– Mislio sam da će Gane biti moj sljedeći protivnik, no što sam više razgovarao s ljudima, počeo sam drugačije razmišljati i činilo mi se da će borba biti izjednačen. Iskreno sam mislio da će Ciryl rastaviti Jona budu li se borili na nogama, no i to da će imati dugu noć bude li se Jones odlučio hrvati. Pomalo me iznenadio ovakav rasplet. Očekivao sam rat na pet rundi, ali definitivno sam bio u krivu. Bravo za Jona.

Jones je tijekom karijere izgubio samo jednu borbu, a bilo je to u prosincu 2009. kada je zbog nedopuštenih udaraca diskvalificiran u meču protiv Matta Hamilla. Dosad niti jedan borac nije nadjačao Bonesa.

– Nema dvojbe, pobijedit ću Jonesa. Nikad nije izgubio meč i šteta će se to sada dogoditi. Ne mogu zamisliti drugačiji ishod. To će se jednostavno dogoditi – Jones će izgubiti – podvukao je Stipe Miočić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije