Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE GA ŠTEDIO

Tomislav Ivković opleo po Vatrenom: 'Taj igrač ne postoji! Kad se svi bacaju, on lagano trčkara'

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Ansis Ventins/PIXSELL
12.02.2024.
u 14:26

Pravi hit jesenskog dijela HNL-a već neko vrijeme stagnira, a to je zapelo za oko i stručnom komentatoru HTV-ovog Stadiona

U HTV-ovoj emisiji Stadion bilo je mnogo zanimljivih tema ovoga tjedna. Takvo je bilo i čitavo kolo Hrvatske nogometne lige u kojoj je Rijeka i dalje na vodećoj poziciji. Riječani su, baš kao i Hajduk, iskoristili novi kiks Dinama u gradskom derbiju protiv Lokomotive i još se malo odvojili od Modrih.

No, jedan igrač aktualnog lidera HNL-a nije impresionirao stručnog komentatora HTV-ove emisije. Tomislav Ivković, danas trener a nekoć legendarni vratar Dinama i jugoslavenske nogometne reprezentacije dotaknuo se Marca Pašalića.

Hit-igrač HNL-a ne pruža partije koje bi se mogle nazvati jednako kvalitetnima od jesenas, kada je zaslužio i poziv izbornika Zlatka Dalića u hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Krilni napadač Rijeke izašao je iz igre u Velikoj Gorici na poluvremenu.

"Na takvom se terenu ne može igrati nogomet. Takav teren više odgovara momčadi koja se brani. Rijeka već drugu utakmicu s Goricom ima peh s tim terenom, no spretno i sretno, s karakterom, voljom i htijenjem, izvukla je utakmicu. Jako važna pobjeda, jer pobjeda na takvom terenu je lutrija", kazao je Ivković pa dodao:

"Rijeka ima hrabrost i volju, vjeruje u sebe. Zanimljivo, već nekoliko utakmica Pašalić ne postoji, otkad je bio u reprezentaciji, nema ga nigdje. Kad se svi bacaju, on lagano trčkara, obrana ga ne interesira, to kod Sopića neće proći i brzo će na hlađenje."

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/8

Pašalić je ove polusezone sudjelovao u sve četiri utakmice, ali niti jednu nije odigrao svih 90 minuta. Protiv Gorice je u onoj zaostaloj utakmici izašao već nakon pola sata, a onda je u 66. minuti izašao i na Poljudu protiv Hajduka. U domaćem duelu s Istrom dobio je 77 minuta, a ove nedjelje izašao je na poluvremenu.

Željko Sopić, trener Riječana je u izjavama nakon dvoboja sugerirao da je Pašalićevu zamjenu, Alena Grgića odlučio koristiti u nastavku zbog terena na kojem se bolje igralo kroz duge lopte, nego po travi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije