Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTAR REZ

Trebao je biti jedan od ključnih igrača, a sad je otpisan. Ne mora se ni pojaviti na pripremama

Zagrijavanje nogometaša uoči početka utakmice 30. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Osijeka
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
26.06.2024.
u 16:30

Nije opravdao povjerenje i očekivanja pa sada vjerojatno odlazi iz Osijeka. Doduše, ugovor mu traje još dvije sezone pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se taj raskid realizirati, odnosno dogovoriti.

Sportski direktor Osijeka José Boto otpisao je Kristijana Lovrića (28). Boto je kontaktirao Lovrića i poručio mu da se ne mora pojaviti na pripremama za sljedeću sezonu jer klub i novi trener Federico Coppitelli na njega više ne računaju. Jučer je Osijek započeo s pripremama za novu sezonu pod vodstvom novog trenera, a Boto je na presici govorio i o svom krilnom igraču na odlasku.

– Lovrić? Ne želim nijednog igrača u klubu koji ne želi ostati s nama. On je sam iskazao želju za odlaskom već više puta u našim razgovorima koje smo imali tijekom prošle sezone.

Podsjetimo, Lovrić je u veljači 2022. godine predstavljen kao igrač s kojim će Osijek pod Nenadom Bjelicom napraviti iskorak u borbi za naslov SuperSport HNL-a.

Prema Transfermarktu, Osijek je Gorici za Lovrića platio 2,25 milijuna eura, čime je postao drugi najveći ulazni transfer kluba nakon Ramona Miereza, plaćenog 2,5 milijuna eura. Krilni napadač izazvao je euforiju Kohorte koja se okupila kod Gradskog vrta i slušala njegov prvi govor kao člana slavonskog kluba.

No Lovrić nije opravdao povjerenje i očekivanja pa sada vjerojatno odlazi iz Osijeka. Doduše, ugovor mu traje još dvije sezone pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se taj raskid realizirati, odnosno dogovoriti.

Jer, sumnjamo da će Lovrić s lakoćom pronaći klub u kojem će imati sadašnju plaću od 300.000 eura godišnje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije