Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček vatrenih

VIDEO Vatreni brzo napustili zračnu luku, Modrić dobio ovacije: Svi bi autogram i sliku

Zagreb: Navijači u zračnoj luci čekaju povratak hrvatskih nogometaša s Europskog prvenstva
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/11
26.06.2024.
u 14:09

Stotine navijača dočekalo je vatrene. Zrakoplov je u Zagreb sletio nakon 13 sati. Razgovarali smo s navijačima, sretni su, zadovoljni i ponosni, a Luki Modriću poručuju - Luka, ostani, javlja reporter Večernjeg lista Dario Topić

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je svoje Europsko prvenstvo i nakon što nije prošla skupinu vraća se s turnira iz Njemačke. 

Podsjetimo, vatreni su u svojoj skupini B upisali dva boda. U prvom kolu ih je s 3:0 porazila Španjolska, a potom su upisali 2:2 remi protiv Albanije i 1:1 remi protiv Italije, primivši pogotke u zadnjim sekundama susreta u obje utakmice.

13:52 Navijači su i ispred zračne luke, nedaju igračima da uđu u autobus prije nego što se fotografiraju s njima. 

13:45 Kapetan Luka Modrić dobio je pljesak i ovacije. Strpljivo se fotografirao i dijelio autograme.

13:42 Reprezentativci izlaze jedan po jedan, strpljivo se fotografiraju s navijačima kako izlaze van gdje ih čeka i službeni autobus.

13:36 Među navijače je došao i napadač Bruno Petković koji je odmah krenuo dijeliti autograme djeci. Za razliku od Sose, on nije bio raspoložen za izjave.   

13:27 Vatreni se druže s navijačima, izjave daje Borna Sosa koji je dočekan velikim pljeskom:

- I dalje smo tužni što je završilo ovako kako je završilo. Smatramo da je moglo biti i u drugom smjeru s obzirom što smo pokazali protiv Italije. To je nogomet, kao što je izbornik rekao treba biti dostojanstven u porazima. Ne mogu opisati koliko je lijepo bilo slušati himnu gdje je 80 posto stadiona hrvatski navijači. Upravo zato mi je bilo žao što nismo išli dalje. Španjolci i Nijemci su najjači na Euru. Ostaje žal za tim što smo ispali. Iznenađen sam tolikim odazivom navijača koji su nas došli dočekati. Što ću sada prvo napraviti? Idem kod mame na ručak.

11:00  Let kasni, Hrvatska će poletjeti oko 11.20, što bi značilo da je dolazak u Zagreb oko 13 sati.

11:38 Hrvatska u Zagreb dolazi nakon 13 sati, u zračnu luku je izbornika Dalića i vatrene došlo dočekati tek nekoliko navijača.

12:03 Razgovarali smo s nekima od navijača, među njima je i gospođa Marica Golub iz Vrbovca koja kaže:
- Došla sam ih pozdraviti, reći ima da se ne srame. Trebamo prihvaćati poraze i pobjede. Oni su naši pobjednici. Želimo da znaju da nisu nikada ostavljeni. Veselim se svima, najviše bih voljela stupiti u kontakt s Lukom Modrićem. Poručila bih mu da ostane zdrav i da o karijeri odluči kako mu srce želi. 

12:09 S aerodroma se javio naš reporter Dario Topić: "Stiglo je nekoliko desetaka navijača. Oko podneva je zrakoplov poletio sa Zračne luke u Berlinu. Razgovaralo smo s navijačima, sretni su zadovoljni su i ponosni, a Luki Modriću poručuju - Luka, ostani"

13:01 Kao se bliži dolazak hrvatskih reprezentativaca u Zagreb, tako se polako skuplja i sve više navijača. Na dočeku će im se podijeliti cvijeće, a došao je i dogradonačelnik Zagreba Luka Korlaet.

Foto: Dario Topić

Izbornik Zlatko Dalić s vatrenima je napustio kamp jutros oko 7.30 sati i krenuo prema domovini. Neće se vratiti svi reprezentativci jer Luka Sučić, Josip Stanišić i Marin Pongračić otišli su odvojenim letom u München.

Ono što vatrenima sada predstoji jest odmor nakon duge sezone, a novo ih okupljanje očekuje početkom rujna. Tada kreće nova sezone Lige nacija zakazan je za 5. rujna, kad će Hrvatska ponovno gostovati u Portugalu, a tri dana poslije dočekati Poljsku na osječkoj Opus Areni.

 

Ključne riječi

Komentara 49

Avatar krcedolac
krcedolac
12:04 26.06.2024.

Nije svako zlo za zlo....bar nećemo viđati Ivanu Knoll i slične kreature neko vrijeme. Nadam se poduže....

LU
Lukaku
13:44 26.06.2024.

U svakom slučaju lijepo.Za razliku od vijesti tu u Njemačkoj koje prenose divljanje srpskih "navijača" po Minhenu.

BC
Bacus_crni
13:36 26.06.2024.

Premijer i gradonačelnik su ovaj put na žalost bili spriječeni zbog promocije projekta u koji je ulupano skoro 200 mil eura europskog novca. Inače bi sigurno bili ovdje i ponovno najavili gradnju stadiona po RH kao što su to činili nakon svaki put kad bi se reprezentacija vratila sa nekog turnira sa medaljom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije