POHVALA SUIGRAČA

Van der Vaart: Ako Luka ode, Niko je fantastična zamjena

\'Tottenham Hotspur\'S Niko Kranjcar has a shot on goal from a free-kick Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
20.08.2011.
u 14:27

- Ako Modrić na kraju i ode iz Tottenhama, Kranjčar je fantastično rješenje za njegovu poziciju - smatra Van der Vaart.

Sudbina Luke Modrića mogla bi iskrojiti onu Nike Kranjčara. Ukoliko Luka ode u Chelsea, Redknapp će morati spas za sredinu terena potražiti u Niki iako mu prošle sezone nije pokazivao veliku naklonost. Možda Harry i sumnja u kvalitetu Kranjčara, no to nije slučaj kod njegovih suigrača.

- Imamo dobru momčad. Ako budemo igrali kao protiv Heartsa, možemo pobijediti bilo koga. Livermore je bio odličan u četvrtak, Niko Kranjčar također. Moji komplimenti idu obojici. Ako Modrić na kraju i ode iz Tottenhama, Kranjčar je fantastično rješenje za njegovu poziciju. U igračkom je smislu pomalo sličan Luki i može dobro odigrati na tom mjestu - rekao je Rafael van der Vaart.

Nizozemca i Niku trener Redknapp nahvalio je nakon pobjede u Škotskoj, a izvjesno je da će i ubuduće biti dobar tandem.

Komentara 4

HR
hrvatin
16:08 20.08.2011.

Svakom ce uskoro biti jasno da je Kranjcar bolji igracod Modrica,samo ako bude igrao svaku utakmicu cijelu.

OB
-obrisani-
16:43 20.08.2011.

bice dobro ako Luka ode za Chelsea a Totenhem posle osvoji prvenstvo:)

Avatar Idler 3
Idler 3
17:39 20.08.2011.

Kranjčar i Modrić uopće ne igraju na istoj poziciji, a još manje slično. Prije bi se moglo reć kak je Rafael van der Vaart osjetil nezgodnu konkurenciju za svoje mjesto. Uglavnom puno sreće obojici naših \"Engleza\" iz članka, a i ostalima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije