ANTE BUDIMIR

VIDEO Čovjek koji nas je odveo na Euro opet je zablistao, evo kako je zabio Portugalcima

International Friendly - Portugal v Croatia
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS
1/3
08.06.2024.
u 20:22

Zabija onda kada je to najpotrebnije. Armence je riješio u svom stilu, a sada je u okolici Lisabona opet bio na pravom mjestu

Ante Budimir zabio je za povratak Hrvatske u vodstvo u Lisabonu. Vatreni protiv Portugala u posljednjoj provjeri bruse formu za Europsko prvenstvo, a hladan tuš izabranici Zlatka Dalića doživjeli su na početku drugog poluvremena. Tada je Diogo Jota zabio za izjednačenje na 1:1 i tako poništo pogodak Luke Modrića iz kaznenog udarca u 8. minuti.

Sjajno je Budimir osvojio jednu loptu duboko u portugalskoj polovici, a onda je ona stigla do Marija Pašalića. Veznjak Atalante koji je u igru ušao nedugo nakon portugalskog pogotka za izjednačenje pogodio je gredu. Njegov silovit udarac odsjeo je na okviru gola, od kojeg se odboio idealno na glavu Budimira.

Bio je to treći pogodak Ante Budimira za hrvatsku reprezentaciju u 21. nastupu. Zabio je Armeniji prošle jeseni, a taj je pogodak bio dovoljan ma potvrdu hrvatskog odlaska na Euro u Njemačku. Zabio je i Turskoj u prijateljskoj utakmici u Istanbulu 2020. godine.

POGODAK BUDIMIRA POGLEDAJTE OVDJE

Komentara 3

FR
freeshooter
21:22 08.06.2024.

...svaki se Vatreni svojim pristupom ugradio u ovu pobjedu, no Budimir je jako ograničen u našoj pas igri, drven je i koči nas, zabio je, no ziceri ni blizu, a mogu biti presudni, to se nesmije promašivati, ono što je vidljivo da Petković mora biti prvi napadač...

BI
billynik
20:51 08.06.2024.

Anti se mora priznati trud i volja ali mi treba nekoliko zicera da nesto zabije.

Avatar Đovak Noković
Đovak Noković
22:03 08.06.2024.

Opet je Petko pokazao da je doktor nogometa, al nije do Dalića, do Ive je 😍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije