NEMAMO SREĆE

VIDEO Pogledajte pogodak koji je šokirao cijelu Hrvatsku. Ovo bi nas moglo jako skupo koštati

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Luka Stanzl/PIXSELL
24.06.2024.
u 23:06

Imali smo pobjedu u rukama s kojom bi sigurno otišli u osminu finala, a ovako sve spada u sferu matematike i kalkulacija jer ne ovisimo sami o sebi.

U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 (0-0) protiv Italije što će izabranike Zlatka Dalića vrlo vjerojatno udaljiti od osmine finala prvenstva. U 55. minuti Luka Modrić je doveo Hrvatsku u vodstvo te je minimalnih 1-0 stajalo sve do 98. minute.

VEZANI ČLANCI:

Tada je za 1-1 pogodio Mattia Zaccagni čime  je Italija osvojila drugo mjesto u skupini i osigurala subotnji meč osmine finala protiv Švicarske. Imali smo pobjedu u rukama s kojom bi sigurno otišli u osminu finala, a ovako sve spada u sferu matematike i kalkulacija jer ne ovisimo sami o sebi.

Pogodak koji bi Hrvatsku mogao skupo koštati pogledajte OVDJE

 

Komentara 9

Avatar Danke Deutschland
Danke Deutschland
23:10 24.06.2024.

Isti gol je postigao Andreas Brehme protiv Nizozemske na SP u Italiji 1990. Jos bolji

PA
Pametanumoruludih
23:42 24.06.2024.

Nitko ne gubi utakmice u zadnjim minutama kao Hrvatska, nitko. Nemaju pojma kako da igraju bunker bez panike...

IM
imamohrvatsku
01:47 25.06.2024.

Nemamo dobar napad ali nam je zato obrana nikakva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije