INCIDENT NA TRENINGU

VIDEO Portugalac oborio navijača koji je utrčao na teren. Pokušali su zagrliti Ronalda

Euro 2024: Training Portugal
Foto: David Inderlied/DPA
1/5
15.06.2024.
u 07:46

Portugal je smješten u skupinu F zajedno s Češkom, Gruzijom i Turskom. Favorit će natjecanje otvoriti u utorak protiv Češke, a zatim ih čekaju utakmice s Turskom pa Gruzijom

Nogometna reprezentacija Portugala otvara natjecanje u grupnoj fazi Europskog prvenstva utakmicom protiv Češke. Utakmica je na rasporedu u utorak u 21 sat, a igrat će se u Red Bull Areni u Leipzigu. Nogometaši momčadi s obale Atlantika pripremaju se treninzima, a u petak su ih imali prilike gledati navijači.

Portugalci su odradili trening, a glavna zvijezda je sasvim očekivano bio Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša svijeta. U jednom je trenutku na teren uletjelo više navijača kako bi došli do megazvijezde. Dogodilo se to i na treningu Hrvatske, ali ovoga puta je cijela situacija puno gore prošla.

GALERIJA Hrvat se u Berlinu pojavio u Ferrariju s 'kockicama' i izazvao veliku pozornost

Euro 2024: Training Portugal
1/7

Zaštitari pohitali na navijače i pokušali oboriti, a to je uspješno učinio portugalski vratar Jose Sa. Golman se bjesomućno sjurio na jednog od navijača i pomeo ga u trku. Zaštitari su uspjeli smiriti osam tisuća ljudi. Policija je privela navijače koji su pokušali zagrliti Ronalda i vjerojatno neće moći gledati utakmice uživo.

Portugal je smješten u skupinu F zajedno s Češkom, Gruzijom i Turskom. Očigledni je favorit za osvajanje prvog mjesta u skupini. Nakon Češke igrat će protiv protiv Turske 22. lipnja. Grupnu fazu zatvorit će 26. lipnja protiv Gruzije. Borba za drugo mjesto trebala bi se voditi između Češke i Turske. U osminu finala proći će dvije najbolje momčadi iz svake skupine i četiri trećeplasirane reprezentacije.

VIDEO Najpopularnije mjesto za gledanje utakmica je Fan zona pored Brandenburških vrata u Berlinu

Komentara 1

Avatar Đovak Noković
Đovak Noković
11:28 15.06.2024.

Ako je utrčao na teren onda je "pokušao" zagrlit a ne "pokušali" mada Ronaldo nema niš protiv više njih istovremeno pa da svima zabija 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije