Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJENIČKA ATMOSFERA

VIDEO Zeko i Kolinda podijelili tortu pa iz svega glasa pjevali Dinamove pjesme

Foto: Facebook
1/5
26.04.2022.
u 14:02

Zapjevali su i drugi gosti, što je kod onih koji su generacijski na neki od načina vezani za Zajeca probudilo cijeli niz emocija, ponajviše nostalgičnih. I sve je uistinu odisalo pozitivnim nabojem.

Zagrebačko kazalište Komedija okupilo je brojne uglednike i javne osobe na svečanoj promociji knjige "Zeko – biografija Velimira Zajeca" autora Sanjina Španovića, no opuštena i slavljenička atmosfera zbila se iza zatvorenih vrata Saloona.

Glavni lik, očekivano, bio je legendarni kapetan Dinama, s kojim su svi željeli malo popričati, fotografirati se, podijeliti pokoju anegdotu... Ali, za stolom s njim posebno mjesto imala je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Ne samo da su podijelili stol već i tortu te uz osmijeh zapjevali brojne poznate hitove koji se vežu uz Dinamovu plavu boju. Iznenađujuće, ili ipak ne, Grabar-Kitarović znala je svaki taj hit "od A do Ž", kako bi se reklo.

Zapjevali su i drugi gosti, što je kod onih koji su generacijski na neki od način vezani uz Zajeca probudilo cijeli niz emocija, ponajviše nostalgičnih. I sve je uistinu odisalo pozitivnim nabojem, što putovanje vremeplovom kao ovaj često izaziva.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

U samoj Komediji nostalgije i pozitivnih emocija također nije nedostajalo. Zeko, koji nikad nije volio držati velike govore, no imao je sposobnost jasno reći što misli, pozdravio je suigrače Marka Mlinarića, Tomislava Ivkovića, Srećka Bogdana, Želimira Stinčića, Stjepana Deverića, Džemala Mustedanagića... kao i današnje igrače Dinama, od kojih su promociji knjige nazočili Dominik Livaković, Bruno Petković i kapetan Arijan Ademi, no posebna zvijezda večeri bio je Ćiro Blažević.

Od istaknutih osoba iz sportskog, političkog i javnog života na promociji knjige pojavili su se predsjednik Zoran Milanović, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, spomenuta bivša predsjednica, izbornik Zlatko Dalić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, Hajdukove legende Srđan Mladinić i Ivica Šurjak, Stipe Pletikosa, legende slovenskog nogometa i nekadašnji dinamovci Grega Židan i Primož Gliha...

Cijeli događaj bio je potvrda da Zagreb treba ovako nešto i da je ova biografija bila pun pogodak, bez obzira na to što je Zajec oduvijek bio stava: "Ma, kog' bi to zanimalo?" Očito, mnoge!

>>> Pogledajte kako se bivša predsjednica uklopila u dinamovsku atmosferu

 

Komentara 12

DU
Deleted user
15:43 26.04.2022.

Koly je lijepa kao Barbika.

DE
Dezider
14:52 26.04.2022.

Bio i ostao - "Zajec Zeko, Dinamovo med i mlijeko"!

VO
vorda400
21:12 26.04.2022.

Samo fali Mamić i Bandić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije