ANDREJ KRAMARIĆ

VL ekskluzivno doznaje: Sprema se senzacionalan transfer u Dinamo, dolazi ponajbolji vatreni!

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
15.09.2023.
u 10:10

Andrej Kramarić postigao je 26 pogodaka za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u 87 nastupa (ima i devet asistencija), a u čak 14 navrata njegov pogodak bio je ili prvi na utakmici, ili prvi u njoj za Hrvatsku, ili odlučujući.

Andrej Kramarić (32) ove bi zime mogao doći u Dinamo! Kako ekskluzivno doznajemo, Dinamo je već stupio u kontakt s našim reprezentativcem i napadačem Hoffenheima. Ne treba posebno naglašavati koliko bi ovaj sjajni napadač donio Dinamu u trenucima kada mu je kvaliteta u borbi za prvo mjesto HNL-a posebno potrebna. Problem bi u pregovorima mogla predstavljati samo činjenica da Kramarićeva godišnja plaća u Hoffenheimu iznosi 3,5 milijuna eura.

S obzirom na racionalizaciju potrošnje u Dinamu, to bi mogla biti ključna prepreka. A kakav bi samo napadački dvojac bio Petković – Kramarić. Sigurno jamstvo za ono što Dinamo želi ostvariti u Konferencijskoj ligi i borbi za naslov prvaka s Hajdukom. Andrej Kramarić postigao je 26 pogodaka za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u 87 nastupa (ima i devet asistencija), a u čak 14 navrata njegov pogodak bio je ili prvi na utakmici, ili prvi u njoj za Hrvatsku, ili odlučujući.

VIDEO: Mega-transfer! Dinamo namjerava u zimu dovesti Andreja Kramarića!

 

VEZANI ČLANCI:

Zbilo se to i u Erevanu, u kvalifikacijskoj utakmici s Armenijom, u kojoj je Hrvatska slavila s 1:0 pa je Kramarić s tri pogotka sada najbolji strijelac vatrenih u ovom ciklusu. U igračkim je godinama kada još može dati jako puno, veliki je navijač Dinama, purger... Iako svojedobno potjeran iz Dinama, sigurno bi imao motiva svom klubu pomoći u ostvarenju ambicija, a imao bi priliku osvajati klupske trofeje. Možda je zaista došlo vrijeme i za njegov povratak.

Ova priča podsjeća na ono što se u Splitu događa oko priče o povratku Ivana Perišića u Hajduk. Ako se takvo što zaista dogodi, neprocjenjiva je to stvar za brendiranje našeg klupskog nogometa. 

VIDEO: Dinamova legenda Sammir o svom odnosu s Modrićem: 'Rekao je da sam njegova nova desetka'

Komentara 30

DU
Deleted user
10:25 15.09.2023.

Tak je i Perišić došel u Hajduka.

EJ
ejStef
10:25 15.09.2023.

Dajte... Nisu potpisali niti ugovor s Petkovićem, a doveli bi Kramarića? Politika je štednja i tjeraju se igrači, a onda će se dati ogromi novci za igrača i igraču?... Osim toga Kramarić je igrač koji očekuje da je igra dobrim dijelom podređena njemu...

DU
Deleted user
11:17 15.09.2023.

A tko će ga točno platiti? Reformirana, transparentna uprava je ovo ljeto rasprodala ekipu, pojačanja nisu dovedena, a sva lova je već razgrabljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije