Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Salzburg

Ženski slalom iz Flachaua premješten u Schladming zbog visokih stopa infekcije

REUTERS 20-09-2021 16:28 #1
LEONHARD FOEGER/REUTERS
06.01.2022.
u 21:13

"Zbog visokih stopa infekcije u Flachauu, pokrajina Salzburg glasala je protiv održavanja utrke", stoji u priopćenju

 Slalom Svjetskog kupa u alpskom skijanju za žene zakazan za 11. siječnja neće se održati u austrijskom Flachauu zbog pandemije i održat će se u Schladmingu, objavio je u četvrtak Austrijski skijaški savez.

"Zbog visokih stopa infekcije u Flachauu, pokrajina Salzburg glasala je protiv održavanja utrke", stoji u priopćenju.

Savez je objavio da je pronašlo zamjensko mjesto, Schladming, u susjednoj regiji Štajerskoj, koji će po prvi puta ugostiti ženski slalom.

Ovo je prvo natjecanje Svjetskog kupa u alpskom skijanju prekinuto ove zime zbog pandemije, manje od mjesec dana od Zimskih olimpijskih igara u Pekingu (4.-20. veljače) koje se moraju održati uz vrlo stroga zdravstvena ograničenja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije