UTRKA U AUSTRIJI

Zrinka Ljutić ponovo u 10 najboljih! Izvrstan rezultat hrvatske skijašice u veleslalomu

FIS Alpine Ski World Cup - Women's Giant Slalom
Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS
1/2
28.12.2023.
u 14:28

Za prvoplasiranom Mikaelom Shiffrin zaostala je sekundu i 52 stotinke. Na postolju su još Federica Brignone sa 36 sekundi zaostatka za Amerikankom i Sara Hector koja je za Shiffrin kasnila 45 stotinki

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić izborila je deseto mjesto u veleslalomu u austrijskom Lienzu. Prva je bila Amerikanka Mikaela Shiffrin s vremenom 1:04.16. Ljutić je za njom zaostala sekundu i 52 stotinke. Na drugom je mjestu bila Talijanka Federica Brignone sa zaostatkom od 36 stotinki, a trećeplasirana je završila Šveđanka Sara Hector s 45 stotinki zaostatka.

U prvu je vožnju krenula sa startnim brojem 20 i završila ju je na 16. mjestu s vremenom 1:03.81 i 1.99 sekundi zaostatka za vodećom Shiffrin što joj je dalo dobru priliku da izbori još jedan lijep plasman. 

VEZANI ČLANCI:

Zrinki Ljutić je ovo drugi najbolji rezultat karijere u veleslalomu. Bolja je bila početkom mjeseca u Tremblantu kada je utrku završila na sedmom mjestu. Leona Popović danas nije nastupila, vjerojatno kako bi se usredotočila na sutrašnji slalom.

VIDEO Filip Zubčić na postolju nakon dvije godine

Komentara 1

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
14:26 28.12.2023.

Čestitam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije