IMALA SAMO 50 GODINA

Zvijezda olimpijskih igara pronađena mrtva u stanu: Danima se nije oglašavala, uzrok smrti je posebno tužan

Daniela Larreal
Instagram
19.08.2024.
u 18:29

Prema navodima različitih južnoameričkih medija, Larreal se vjerojatno ugušila. Autopsijom su u njezinu dušniku pronađeni ostaci hrane

Petostruka sudionica Olimpijskih igara, Daniela Larreal, preminula je u dobi od 50 godina. Venecuelanku je policija u petak pronašla beživotnu u njenom stanu u Las Vegasu. Kada se bivša sportašica nije pojavila na poslu u hotelu, kolege su, nakon gotovo pet dana bez znakova života, alarmirali vlasti. Istražitelji vjeruju da je Larreal preminula već 11. kolovoza. Prema navodima različitih južnoameričkih medija, Larreal se vjerojatno ugušila. Autopsijom su u njezinu dušniku pronađeni ostaci hrane.

Larreal se smatra jednom od najvažnijih sportašica u povijesti Venecuele. Ukupno je sudjelovala na pet Olimpijskih igara, uključujući 1992. u Barceloni, 1996. u Atlanti, 2000. u Sydneyju, 2004. u Ateni i 2012. u Londonu. Posebno uspješna bila je na južnoameričkim prvenstvima, gdje je osvojila dvije zlatne medalje i jednu srebrnu u San Salvadoru 2002. te dvije srebrne medalje na Panameričkim igrama 2003. u Santo Domingu.

"Daniela nije bila samo prvakinja u biciklizmu već i simbol ustrajnosti, predanosti i strasti prema sportu. Svojom uspješnom karijerom inspirirala je generacije biciklista i ostavila neizbrisiv trag na svakom natjecanju na kojem je sudjelovala. Njeno nasljeđe će živjeti u povijesti venecuelanskog biciklizma, a njena uspomena će trajati pri svakom okretanju pedala u njenu čast. U ime venecuelanskog biciklističkog saveza izražavamo iskrenu sućut Danielinoj obitelji, prijateljima i navijačima. U ovim trenucima boli solidarno smo uz vas i molimo se za snagu i utjehu", objavila je na Instagramu venecuelanski biciklistički savez.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Daniela Larreal
1/13

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
12:34 20.08.2024.

Riječ je o ženi iz Venezuele. A ne Venecuele....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije