Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI SVIBANJ

Bjelovarski korzo zašarenili s 400 žuto-crvenih balona

baloni,bjelovar,praznik rada (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/7
01.05.2013.
u 15:29

Vanja Posavac, Vedran Babić i Dario Hrebak okušali su se u pečenju palačinki, dok su HSS-ovci dijelili krafne

Gradski korzo na prvosvibanjsko je proljetno sunčano prijepodne izmamilo mnogobrojne Bjelovarčane koji su izlaskom na svježi zrak odlučili obilježiti međunarodni praznik rada. Spojivši ugodno s korisnim u jeku predizborne kampanje priključili su im se i predstavnici koalicije SDP, HSLS i HSS, koji su priredivši atrakciju za skretanje pozornosti zašarenili korzo i obojili ga veselim bojama s 400 žuto crvenih balona.

Nadalje, saborski zastupnici SDP-a Vanja Posavac, ujedno i kandidatkinja za gradonačelnicu, Vedran Babić, kandidat za župana bjelovarsko-bilogorskog, te Dario Hrebak, predsjednik Gradske organizacije HSLS-a, pokraj dijeljenja balona okušali su se u vještini pečenja palačinki, dok su pak HSS-ovci predvođeni predsjednikom Zlatkom Carom dijelili krafne. Tijekom druženja i darivanja usput su sugrađane pozvali da se odazovu predstojećim izborima 19. svibnja i time sami odluče o svojoj sudbini.

>> Linić o prosvjedu: Što su desnica i Crkva radili posljednjih 10 godina?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije