stao mu u obranu

Boro Ivković: Svi misle kao Mamić, ali se boje to reći!

'17.04.2011,Osijek - Predsjednik NK Metalac i sportskog centra Bikara Boro Ivkovic, preimenovat ce ime u sportski centar Ante Gotovina.  Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
Marko Mrkonjić/Pixsell
18.03.2013.
u 14:28

Zdravko Mamić nije samo nogometni djelatnik već i veliki humanitarac koji je pomogao i pomaže svim građanima Hrvatske bez obzira na njihovu nacionalnu pripadnost, kaže Ivković

– Smatram da je općepoznato da gospodin i čovjek Zdravko Mamić nije samo nogometni djelatnik već i veliki humanitarac koji je pomogao i pomaže svim građanima Hrvatske bez obzira na njihovu nacionalnu pripadnost. Smatramo nespornim da Zdravko Mamić pomaže kako građane hrvatske nacionalnosti tako i građane srpske i drugih nacionalnosti time smatramo da ni u kom slučaju ne može biti nazivan sbromrscem ili neprijateljem Srba – stao je u obranu Zdravka Mamića Boro Ivković,  predsjednik osječkog NK Metalca.

Dodaje da je Zdravko Mamić veliki domoljub koji je pomogao i pomaže brojnim stradalnicima Domovinskog rata.

– Smatram da su većina građana Hrvatske istomišljenici Zdravka Mamića, ali zbog težine gospodarske i ekonomske situacije boje se javno iskazati svoje mišljenje – kaže Ivković.

>> Mamić: Ispričavam se svim Srbima, cijenim vaš narod!

Ključne riječi

Komentara 49

UM
umpahpah
17:26 18.03.2013.

Napisali ste clanak o bori ivkovicu. Sada pitajte nekoga iz osijeka ko je, i sto misli o bori ivkovicu

AC
acer
17:27 18.03.2013.

Vidi se po popunjenosti maksimirskih tribina koliko među Hrvatima ima istomišljenika Zdravka Mamića.

PO
porezni.obveznik
16:51 18.03.2013.

a nu šerifa na sliki! lijepo da ovakvi kroje javno mnijenje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije