Neriješeni odnosi

Braneći punicu, slomio nos njezinu bratu

\'suhopolje - virovitica - 280111- - nepoznati provalnik nocas provalio u djecji vrtic u suhopolju, policija provodi kriminalisticko istrazivanje  snimio maja santosi /pixsell\'
Maja Šantoši/Pixsell
01.06.2011.
u 12:20

Verbalno su se sukobili i vrijeđali brat i sestra, 68-godišnji Tomislav G. i 64-godišnja Marija I., a želeći pomoći punici, u jednom trenutku u svađu se uključio Marijin zet, 44-godišnji Ivica M.

Zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa u Kaštel Novom, u utorak oko 10.30 sati verbalno su se sukobili i vrijeđali brat i sestra, 68-godišnji Tomislav G. i 64-godišnja Marija I.

Želeći pomoći punici, u jednom trenutku u svađu se uključio Marijin zet, 44-godišnji Ivica M. Nije "stao" samo na riječima, potukao se s Tomislavom.

Slomio mu je nos, što je u bolnici okarakterizirano kao teška tjelesna ozljeda. Ivica M. zaradio je kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a protiv svih troje bit će podnesen i optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije