UTVRĐUJU SE OKOLNOSTI

'Čuo sam da je nešto grunulo, otvorio sam prozor i na nebu vidio padobran'

Zagreb: Nakon snažne eksplozije nepoznati predmet pao nedaleko SC Stjepan Radić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/13
11.03.2022.
u 00:55

Iz smjera udara eksplozije na trenutak se vidjelo crveno svjetlo, a potom i gusti dim kao magla, govore svjedoci događaja

Snažan prasak odjeknuo je Zagrebom oko 23 sata, a u Jarunskog ulici nastao je krater prouzročen padom nepoznatog predmeta. Policija i vatrogasci utvrđuju što se dogodilo, no svjedoci navode kako su u zraku vidjeli padobranca. 

– Čuo sam da je nešto grunulo, otvorio sam prozor i na nebu vidio padobran. Nisam vidio gdje je sletio, no išao je u smjeru Jaruna – rekao je Erik sa Srednjaka. 

VIDEO Snažan prasak kod Savskog mosta uplašio Zagrepčane: 'Susjedi su izašli na ulicu, svi su se prepali'. Nastala rupa u tlu

Kako neslužbeno doznajemo, kod Jaruna je padobran bez padobranca. 

Antonijo i Martin sjedili su u obližnjem kafiću River kada su začuli snažan zvuk nalik na eksploziju i nakon toga počeo se širiti miris vatre i magle.

– Istrčali smo iz kafića. Kako se čulo iz smjera parkirališta, pomislili smo da je nešto našem automobilu – kažu.

– Iz smjera udara eksplozije na trenutak se vidjelo crveno svjetlo, a potom i gusti dim kao magla. Kada smo htjeli prići bliže, policija nam je rekla da se maknemo – dodaju.

Ključne riječi

Komentara 15

VL
vlada1
07:24 11.03.2022.

Kaj vele radari, PZO ili je njihovo radno vrijeme od 7 do 3?

VI
vidum
08:01 11.03.2022.

Ma nema brige. Obični vanzemaljci.

BA
Barbasmora
21:24 11.03.2022.

Rusi su napali Croatiju! NATO mora napast Rusiju!!! Idemo domoljubi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije