Nikola Grmoja:

'Dragi ljudi, haranga ne prestaje. Unatoč uvredama nikom nisam i neću uzvratiti istom mjerom'

Zagreb: SDP u Saboru pokrenuo postupak za pokušaj opoziva ministra Beroša, izjavu dao Grmoja
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
03.07.2021.
u 12:39

Moja namjera od koje ne odustajem je zaštiti djecu od pedofila ali i od prerane seksualizacije, napisao je Grmoja

Izjava Mostovog Nikole Grmoje o LGBT propagandi koja se, kako je naveo, nameće djeci i maloljetnicima izazvala je reakcije u javnosti. Grmoja se danas oglasio na svom Facebook profilu i kaže da se nastavlja haranga te da ga dio medija optužuje za linč. "Prema svakom čovjeku neovisno o njegovim stavovima, uvjerenjima i seksualnoj orijentaciji odnosit ćemo se s poštovanjem, ali nikom nećemo dopustiti da nas preodgaja a posebno da dira u našu djecu!", napisao je Grmoja.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Dragi ljudi, haranga ne prestaje. U tu harangu se uključio i dio medija pa me optužuju za nekakav linč. Jedini linč kojem trenutno svjedočimo je linč nad slobodom govora i uvjerenja, linč nad nama koji želimo svoju djecu zaštititi i odgajati u skladu s našim uvjerenjima.

Moja namjera od koje ne odustajem je zaštiti djecu od pedofila ali i od prerane seksualizacije. Ona se danas nažalost događa preko svih segmenata moderne kulture (modne industrije, filmske, glazbene i gaming industrije). Svjesni smo da će svatko od nas roditelja djecu trebati nekako nekako zaštititi od toga, ali ono za što se možemo izboriti je da barem takvim sadržajima ne budu izloženi u školama i odgojnim ustanovama.

Unatoč uvredama kojim sam izložen, nikom nisam i neću uzvratiti istom mjerom. Prema svakom čovjeku neovisno o njegovim stavovima, uvjerenjima i seksualnoj orijentaciji odnosit ćemo se s poštovanjem, ali nikom nećemo dopustiti da nas preodgaja a posebno da dira u našu djecu!", napisao je Grmoja.

Ključne riječi

Komentara 53

00
00a
13:02 03.07.2021.

Poštovani zastupniče,sad kad ste ovo pokrenuli izgurajte do kraja,dosta je navlačenja za nos.Vjerujem da podršku Naroda imate,pa ako njih izađje 1000 na kojekakve prideove, iziči će nas 100.000.

OK
okvals54
12:52 03.07.2021.

Grmoja,lezbe,pederi i leftardi su protiv tebe,normalni Hrvati i ostali nisu.Tko ih j.

HR
hrza
13:04 03.07.2021.

Grmoja je u pravu 100%. Ono što je uvjek bilo normalno sad odjednom nije dobro i propagiraju se neprirodna i bolesna ponašanja.!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije