Kilometar od otoka

Drama kod Brača: Skočio s trajekta u more i odbijao ući u čamac za spašavanje

Skočio s trajekta u more
Dalmatinski portal
02.01.2022.
u 18:50

Nakon nekog vremena ipak je odlučio prihvatiti pomoć koja mu se pružala te je neozlijeđen izvučen na trajekt.

Jedan od putnika skočio je u more s Jadrolinijinog trajekta Juraj Dalmatinac koji se iz Splita uputio prema Supetra. Učinio je to u 16.30 sati, kada se trajekt nalazio kilometar od Brača.

Za njim su krenuli spasioci, no on je odbijao ući u čamac. Nakon nekog vremena ipak je odlučio prihvatiti pomoć koja mu se pružala te je neozlijeđen izvučen na trajekt, piše Dalmatinski portal.

VIDEO: Drama kod Brača: Skočio s trajekta u more i odbijao ući u čamac za spašavanje.

U splitskoj policiji su kazali da će u koordinaciji s Lučkom kapetanijom obaviti razgovor s muškarcem i utvrditi sve okolnosti.

Događaj je za 24 sata potvrdio lučki kapetan, Željko Kuštera, koji je rekao da je mlađi muškarac oko milju ispred Supetra skočio u more. 

- Posada je zaista brzo reagirala. Napravio se okret da se dođe u protukurs, spustila se brodica u kojoj su bilo članovi posade i izvukli ga van. Brod kapetanije je išao prema njima, na obali je čekala Hitna pomoć, da se vidi u kakvom je psihofizičkom stanju. Nije to dugo trajalo, netko ga je vidio od putnika ili posade, i nisu ga ni u jednom trenutku ispuštali iz vida. Mrak je pa je malo teže, ali sve je uspješno okončano - rekao je Kuštera, koji nije siguran s koje je točno visine je skočio.

Dalmatinski portal neslužbeno doznaje kako je nesmotrenom činu prethodila svađa s djevojkom.

Pogledajte i video: Skočio u more bez padobrana s 40 metara visine

Komentara 8

ZA
zagabria111
19:47 02.01.2022.

Svaka čas na požrtvovnosti cijele ekipe. Od onih koji ga nisu ispuštali iz vida u mraku do onih koji su ga spašavali. Ima kod nas dosta stvari koje dobro funkcioniraju kao npr društvena solidarnost

IV
Ivanbarak
20:10 02.01.2022.

Kada žene počmu kvocat nije nikom lako tako da ga sa te strane razumin

Avatar duje912
duje912
09:24 03.01.2022.

ma pusti budalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije