39-GODIŠNJAK TEŠKO OZLIJEĐEN

Drama kod Zagreba: Pištoljem istjerali muškarca i ženu iz Audija. Auto nađen u plamenu

Zadar: Jedna osoba smrtno stradala u požaru automobila u Lovincu
Sime Zelic/PIXSELL
20.09.2024.
u 17:02

Policija je izvijestila da je muškarac zadobio teške ozljede te je prevezen u Klinički bolnički centar Zagreb. Nešto iza ponoći automobil je pronađen zapaljen u Odranskom Obrežju.

U naselju Mičevec, na rubu Zagreba prema Velikoj Gorici, sinoć se dogodio nasilni incident. Oko 23 sata muškarac (39) i žena (45) napadnuti su dok su bili u svom automobilu marke Audi. Nekoliko nepoznatih napadača, prijeteći vatrenim oružjem, prisililo ih je da napuste vozilo. Muškarac je ozlijeđen tupim predmetom, a napadači su potom ukrali automobil i pobjegli.

Policija je izvijestila da je muškarac zadobio teške ozljede te je prevezen u Klinički bolnički centar Zagreb. Nešto iza ponoći automobil je pronađen zapaljen u Odranskom Obrežju. Vatrogasci su ugasili požar, a policija je pokrenula kriminalističku istragu. "Požar su ugasili vatrogasci. Očevid će se obaviti danas. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", priopćila je zagrebačka policija.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Kultno odmaralište odlazi u zaborav: Pogledajte kako iz zraka izgleda rušenje najprepoznatljivijeg simbola Zagreba

Zadar: Jedna osoba smrtno stradala u požaru automobila u Lovincu
1/25

Komentara 1

JF
Jure_Francetić
18:59 20.09.2024.

Ma ovo je reklama za kasko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije