nakon petrinje

Elementarna nepogoda proglašena i za Novsku i Martinsku Ves

'16.01.2012., Sisak - Zupanica Marina Lovric-Merzel i predsjednik Zupanijske skupstine Zeljko Kardas na tiskovnoj konferenciji govorili su o osnivanju doma za smjestaj starijih i nemocnih branitelj. M
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
30.04.2012.
u 14:55

Stanje elementarne nepogode proglašeno je zbog šteta uzrokovanih izrazito niskim temperaturama

Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić-Merzel u ponedjeljak je proglasila stanje elementarne nepogode na području grada Novske i općine Martinske Vesi zbog šteta nastalih na dugogodišnjim poljoprivrednim nasadima i povrtlarskim kulturama od ekstremno niskih temperatura u nekoliko navrata tijekom travnja.

Županica je 20. travnja već proglasila stanje elementarne nepogode zbog šteta koje je mraz uzrokovao na poljoprivrednim kulturama na područjima gradova Petrinje i Kutine te općina Velike Ludine, Popovače i Lekenika.

Komentara 3

VR
VRBINA
18:15 30.04.2012.

Sisačko-moslavačka Elementarna Nepogoda opet proglasila elementarnu nepogodu. Dokle?

Avatar banijac68
banijac68
09:00 01.05.2012.

Lovrička a što ja imam od toga to je za tebe samo da se možeš izmotavati da je priroda kriva za sve ekonomsku neimaštinu po Sisku i da od države mošeš da tražiš novce i pokupiš proviziju a seljaku muda

PR
pravda90
14:53 01.05.2012.

Kakva mržnja izbija iz Ikičkinih komsomolaca. Ista stranka, a toliko različitosti. Kod vas će biti gore nego u HDZ-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije