Bitka za Bon Jovija

Flashback iz igre ispao za dlaku

\'22.05.2011., Bjelovar - Bjelovarski rock sastav Flashback (koji je nedavno izdao album prvijenac) predvodjen frontmanom Davorom Lovricem u konkurenciji je za predgrupu Bon Jovi-u na predstojecem kon
Damir Špehar/PIXSELL
26.05.2011.
u 12:30

Bjelovarski sastav, od 61 banda, iz cijele Hrvatske, među 10 su najboljih, a na finalnoj svirci uživo u Hard placeu zauzeli su 4. mjesto

Najvećim bjelovarskim uzdanicama u bitki bandova za predgrupu na spektaklu Bon Jovija, sastavu Flashback, za dlaku je izmaknulo treće mjesto. Natjecao se 61 sastav, iz cijele Hrvatske, preksinoć u Hard placeu, a Flashback je bio među deset najboljih. Tri benda ostaju u konkurenciji pa će sam Bon Jovi odlučiti koji će od njih u Zagrebu pod svjetla velike pozornice. Najbolji su Opća opasnost, Adastra i Cota G4.

Flashback je bio četvrti, no zanimljivo je što je na stranici Facebooka RTL-a još jučer prijepodne stajala obavijest da je sastav Flashback treći te da je u igri za predgrupu na koncertu Bon Jovija.

– Ma nema ljutnje, možda su poslije "refreširali" stranicu, koja je odraz glasova publike, prema kojima smo bili treći. A na nastupu uživo među deset najboljih... Neću reći da je netko vršio pritisak, već da je možda presudio minuli rad, dakle ne sama svirka uživo. Bilo kako bilo, pohvalno je da se na ovaj način bira predgrupa svjetskim zvijezdama, i ako to postane praksa, sigurno će se roditi i nova šansa za probitak – pomirljivo komentira Davor Lovrić, frontman Flashbacka.

Dodaje da im ostaje zadovoljština što su članovi žirija Željko Bebek i Aki Rahimovski, "off the record" rekli da su zvučili najbolje.

Ta je priča podsjetila i na rat bandova za predgrupu Prljavcima, pa se može reći da Bjelovar kao manji grad može biti ponosan na svoje mlade rokere. U gradu je petnaestak mladih rock bandova. To stvara zdravu konkurenciju, domeće Davor Lovrić, koja svaki sastav tjera na usavršavanje, a time je i veća šansa da zabljesnu na velikim pozornicama. (dšp/PIXSELL)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije