Igrači i navijači

FOTO Kad političari obuku dresove: Pogledajte Milanovića, Kolindu ili Bulja u kockicama...

ARHIVA - Predsjednik Milanović susrete Eura 2008 pratio je poput pravog navijača
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/19
16.06.2023.
u 14:27

U galeriji vam donosimo i druge političare koji su pokazivale svoja sportska umijeća ili pak bodrili naše igrače...

HDZ je jučer tradicionalno na zagrebačkom Jarunu obilježio 34. godišnjicu osnutka. Nakon sjednice Nacionalnog odbora Zajednice utemeljitelja HDZ-a Dr. Franjo Tuđman održana je nogometna utakmica.

Bila je to prilika da političare vidimo u dresovima, a ne u odjelima koje stalno nose. Premijer Andrej Plenković ovog puta nije navukao dres te je samo izveo početni udarac. Plenković se ranije okušao na ovakvim utakmicama te je pokazao svoje umijeće, a sada smo u dresovima mogli vidjeti i Jandrokovića, Šeksa, Resslera... U galeriji vam donosimo i druge političare koji su pokazivale svoja sportska umijeća ili su prikladno odjeveni bodrili naše sportaše. 

Najpoznatija navijačica svakako je Kolinda Grabar-Kitarović koja rijetko da propušta važnu utakmicu Vatrenih. Njene slike poslije finala u Rusiji tijekom dodjele medalja obišle su svijet. No kad zaigraju naši, navija se u kafićima, u Saboru...  

ARHIVA - Predsjednik Milanović susrete Eura 2008 pratio je poput pravog navijača
1/19

Komentara 3

BR
Brandfackel2
17:15 16.06.2023.

Osim gospodina Bulja, svi navedeni političari nisu zaslužili nositi hrvatski dres jer predstavljaju veleizdajničku i podaničku politiku. Milanoviću, Grabarki, Plenkoviću i ostalim stranim sluganima naš sveti dres je samo krpa s kojom privlače glasove maloumnih koji to ne vide...

GR
Greben
16:26 16.06.2023.

Dres nacionalne reprezentacije zasluzuju obuci samo oni politicari koji su svojim politickim zaslugama ucinili nesto iznimno dobro za Hrvatsku u Svijetu. A te zasluge od zivucih politicara posjeduje samo par politicara na celu s Kolindom Grabar Kitarovic!

Avatar canned heat
canned heat
17:02 16.06.2023.

Definitivno najsmješniji od svih je pretili Plenković u ovom preuskom, dva broja manjem dresiću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije